Pnardadas Hknilknr Yaaa ne tatlı bir durum ama😍 Rabbim hepimizin bebeğimizle yuvamizi huzurumuzu hep böyle tatli eylesin inşallah ❤
Yaseminaykut Bende mayıs annesiyim 16+4 haftalığız dahaca cinsiyetimiz belli değil ama 😇 ne zaman öğrenirim bilmiyorum ama😏
Elfsglm Selam bebişler bende 14+1 im doktor geçen hafta %80 kız demişti 😍😍😍😍 bulantılarım geçti ama kasıklarım ve göbek deliğimin etrafı çok ağrıyor üşüttüm mü naptım bilmiyorum 🤦🏼♀️🤷🏻♀️ Göbek çevresi ağrıyan var mı benim gibi 🤔
Hknilknr Elfsglm hoşgeldin canım:) valla kasımlarımda arada bir ağrı oluyor ama göbegimde öyle bi ağrı yok
Tgbatem Elfsglm arada benimde göbek deliğimin üstünde sancı oluyor damar gerilmesi gibi dr uma sordum bebekle alakası yok dedi kordon mu acaba dedim göbek fıtığından korktum ondada genel cerraha git dedi bende dr umu değiştirdim😂
Esramin 13+4 olduk öğrendik daha 11 haftalıkken 😘❤️Amanın hep erkek kaynıyor buralar benim kızım tek kaldı 😬😬😬
Yaseminaykut Hknilknr hoşbuldum canım 😘 göstermedi değilde yani doktorum söylemedi bende sormadım 😊 çarşamba günü gidicem belki o zaman söyler o söylemeden ben sorarım gerçi 😇
Mucizeeeemmm 16+5 haftalık olduk ve Allah izin verirse erkek bebek bekliyoruz. 14. Haftada öğrendik cinsiyetimizi 🤰👼
gulgulsen Bizde 15. Haftadayız kısmet olursa 19 Mayıs’ta 🤰🙏.toplamda iki buçuk kilo aldım ama kArnım arttık farkediliyor .Birden büyüdü sanki .Sizde durum nasıl kızlar karnınız belli oluyor mu artık
Hknilknr gulgulsen benimde çıktı biraz dışardan pek belli olamasada malum kış ayındayız kazak felan ;))
Hatice09 gulgulsen aaa benimde 19 mayıs da 😊 hafiften fark ediliyor karnım bu hafta sanki hızlı büyüdü
DeryaZ Esramin bizde varız🙋 Yalnız değilsiniz😍15+3 olarak 2farklı doktordan kız cevabı aldım değişmezse 😂
Elfsglm Tgbatem iyi yapmışsın canım bazı doktorların gerçekten cevapları tatmin etmeyince değiştirilmesi taraftarıyım çünkğ hayatımızı çocuğumuzu emanet edicez daha bi soruya cevap vermiyorlar doğru düzgün 😒
Tgbatem Elfsglm özel hastane birde gidip onu sordum niye geldin dedi sanki hayrına bakıyor hee ewet onun için geldim sinir etti 8 aralıkta bir sonraki randewu beklesin dursun😂