Elifbekir eymeninannesii başta 25 mg kullaniyirdum canm o fayda etmedi 5 gün 50 mg euthyrox 2 gün euthyrox kullanıyorum
Merobebe Elifbekir bende içiyorum kan ilacı sabah aç içiyorum akşam aç ta troid ilacımı kullanıyorum kan ilacı ile arasında 4 -5 saat olmalıymış
Elifbekir Merobebe olemi ben eczaneye de alırken sormuştum 2 saat yeterli demişti triod akşam nasiL iciyon doktor sabah kahvaltıdan yarım saat önce demişti bna o yuzden 2 saat geçince içiyordum
FtmBkn Elifbekir gecikmeden doktorunuzla görüşüp dozaj değişikliği yapılmalı yüksek tsh bebek için oldukça riskli Allah korusun bekletmeye ve ihmale gelmez..
Merobebe Elifbekir kanım çok düşük olduğu için sabah aç Demir ilacını akşam da yemeğinden önce de aç olarak troid i kullanıyorum 1 aydur böyle yapıyorum sonucum iyi
Merobebe Elifbekir banada dememişlerdi . Burda bi yazıda okudum arkadaşın biri profesör e gidiyormuş endokrine o yazmıştı 4-5 saat olmalı diye doktoru demiş
Esomami Elifbekir canim benim ilk kan tahlilinde 12.24 tu dusun ilac kullaniyorm suan dusuk 1.65 ama doguma kadar kullanilcakmis bu ilac devam ediyorum bi problemimde yok
Esomami Elifbekir canim her kanda degisiyo benim 7 haftadan beri kullaniyorm 31 haftaligim suan enson ki 1.60 daha dusuk cikti ondan onceki 2.67 degisio
Elifbekir Maviii aynen benim doktorum. Kahvaltıdan yarım saat önce dedi bende o yüzden kan ilacın dan 2 saat sonra içiyorum
Merobebe Maviii evet benim doktorumda söylemişti ama o zaman kan ilacım yoktu şuan kan ilacım var kanımm çok düşük onun için kanı sabah aç tiroid i de akşam aç yemekten yarım saat önce alıyorum
Elifbekir Merobebe evet canım kimse uyarmadı bende endokrine gdyorum yarın tekrar gtcem konuscam hepsini inş