Elifbekir Benim trioid bezim 5.75 di 1 ayda 4.53 düştü. Ama bir sknti olur mu korkuyorum bebegime birşey olur diye 20.haftalık hamileyim cunku
selins Elifbekir ilaçla düzene giriyor benimde böyleydi hala daha devam ediyorum ilaç kullanmaya ilacını ihmal etme
Esay Elifbekir Tiroid hormonu yani tsh değeri gebelikte çok önemli. Genelde doktorlar 3’ün altında olması gerektiğini vurguluyor. Bence doktorunuzla görüşün, yeniden tsh değerinize baktırın ve ilaç dozu ayarlaması yaptırın.
Elifbekir selins evet kullanıyorum ama.düşüş. çok. Azima gtti hiç bırakmadım ama. Bolr olunca da içim. İçimi yiyor
selins Elifbekir yok içiniz rahat olsun zamanla düşecektir o zaten yeterli düşüş olmazsa doktor ilaç dozunu arttıracaktır ben 25mcg ile başladım 50 ile devam ediyorum şuan
eymeninannesii Canım benimde 5.3 lerdeydi bi ay ince şimdi 1.3 lere düştü dün tahlil yaptırdim ilacı kullanıcam tine 1 ay sonra yine gidicem eutrox 50 mg lik 1 tane ıciyorum
Elifbekir eymeninannesii ya benim de kafam o yüzden karıştı bakın sizin hemen düşmüş 1 aydır benm neden çok az.düştü bukdr acaba
Elifbekir eymeninannesii siz ilk 1 ay kullanınca mi bukdr hemen düştü yoksa ne kadar dır kullanıyorsunuz
Elifbekir Esay bugün yaptırım canım seviyem o derece yarın göstercem tekrar konuscam ilaç da kullaniyorum
Esay Elifbekir Elifbekir şimdilik dert etmeyin tahlil yaptırmışsınız doktor dozu ayarlar anında düşer o değer. Gebelikte tiroid ilacınızı düzenli alıyorsanız korkmanıza gerek yok. Bebekle ilgili sıkıntılı durumlar hiç ilaç kullanmayanlarda ortaya çıkıyor. İçiniz ferah olsun 😊
Efuli53 Elifbekir benmde yuksektı tıroıtım ama 4,25lerden 1ayda 2lere düşmüştü. 25mg hap kullanıyorum. Hiç birgün aksatmamak gerekıyomus bu hapı. Bn bi ay kontrolumde bı kaç gün içmemiştim unutmustum hemen yukselmıstı
eymeninannesii Elifbekir evet cnm ilk 1 ay içinde düştü kaclik kullaniyosun olmadı mg ni yükseltir cnm
Esomami Elifbekir canim her kanda degisiyo benim 7 haftadan beri kullaniyorm 31 haftaligim suan enson ki 1.60 daha dusuk cikti ondan onceki 2.67 degisio
Esay Elifbekir benim de tiroid sıkıntılı, o yüzden anlıyorum seni. Bir ara benim de 4 idi ve endişe etmiştim. Sonradan ilaç dozu artınca hemen düzeldi. Sağlıklı hamilelikler diliyorum 🙏🏻
Elifbekir eymeninannesii başta 25 mg kullaniyirdum canm o fayda etmedi 5 gün 50 mg euthyrox 2 gün euthyrox kullanıyorum
Merobebe Elifbekir bende euthyrox kullanıyorum her ay düzenli kan tahlili vermemiz gerekiyormuş Benim doktor arkadasım var ona sordum hamilelikte bu değerin 3 ün altında olması gerekiyormuş doktorunuzla konuşun belki dozu yükseltir yada dahiliye yada endokrine gönderir asıl omların işi çünkü
Elifbekir Merobebe gdyorum canm bugün kan verdim yarın göstercem kanıyorum ama 50.mg düşmüş. Ama.çok değil yani kan ilacı da kullaniyorum onu sabah içiyorum 2 saat bekleyip. Trioid için içiyorum
XaycaX Benm 10 yıl önce tiroit bezim alındı. Düzenli ilaç kullanmak zorundayım. Hamileliğin ilk aylarında 9 a kadar çıktı ama doz ayarlamasıyla düzene giriyor. İlaç kullandığınız sürece bir sıkıntı olmuyor.
Merobebe Elifbekir bende içiyorum kan ilacı sabah aç içiyorum akşam aç ta troid ilacımı kullanıyorum kan ilacı ile arasında 4 -5 saat olmalıymış
Aminea Bende levitron kullanıyorum 50 mg 5 küsürden 1.898 lere düştü daha kullanacağım aylık kontrol var gebelikte 2 nin altında olması gerekiyor diyorlar