Mucizeikizler Nasıl yani kızlar eşimin sigortasından yararlanıyorum ben banada geçerli olurmu napmam gerekiyo
elifsen Mucizeikizler eşiniz sigortalı ise siz zaten yararlanıyorsunuz. eşi ve kendisi sigortalı olmayan hamileler sanki sigortalıymış gibi devlette bedava, özellerde ise sgkı lı gibi işlem görür
elifsen nora_01 eşi ve kendisi sigortalı olmayan hamileler sanki sigortalıymış gibi devlette bedava, özellerde ise sgkı lı gibi işlem görür
elifsen _Gozdeee_ eşi ve kendisi sigortalı değil ise devlette bedava, özelde sgk lı gibi muamele görme kısacası
Memolininannesi Catsofmom yok canım benim eşim bağkurluydu sigorta yoktu özelde doğum ve kontrol yaptım sigortalı gibi
Kaderazrk elifsen benim cuma tam 38+0 da doğumum olacak ama ne söylememiz gerek zaten yeterince muayne pahalı bari doğumdan yararlanalım kime söylememiz gerek ne söylememiz gerek bir de bende eşimde sgk yok 1-2 kere bagkur yatırmış eşim ama aktif değil tabi doğum da pahalı çünkü bari yararlanalım
elifsen @“ilkmommylikheyecani”#p28142552 eşi ve kendisi sigortalı olmayan hamileler sanki sigortalıymış gibi devlette bedava, özellerde ise sgkı lı gibi işlem görür
Mustafayigitvebeytugannesi Elis-im bizde bagkurluyuz aynı şekilde ödeme yapmıyoruz ama ben hamileyken özele gittiğim de analık hakkından yararlanmıştım. Tabi doğumu özelde yapamadım yararlansam bile çok pahalı.
elifsen Mustafayigitvebeytugannesi şahsen kuzenim istanbul zeytinburnunda 0 tl ile bitirdi gebeliğini devlette.
elifsen Kaderazrk devlet hastanesinde muayene oldunuz mu hiç? genelde devlet hastanesi hemen analık açıyor sistemde söylediğinizde. özel de de vezneye analık hakkından yararlanmak istiyorum diyeceksiniz o kadar
Mustafayigitvebeytugannesi elifsen Kayseri şehir hastanesi öyle değil. Doğum da para almadılar ama her kontrolde 7 TL ücret ödüyodum
Elis-im Catsofmom Yaa hayır benim eşim esnaf bağkurlu ama ödemiyo benim sigortam yok en son bi sene öncesine kadar sigortalıydım. Bence olur araşdırın🍀