Aleynacamoglu fztanne_ Göstermiyodu ama doktorumu öyle sıkıştırdım ki artık annemi arayip söylemişdi parti yapabilmek için 😂ama demişdi cinsiyeti başka olursa darılma bana demişdi yok sıkıntı olmaz demişdim öyle yani
crazymommy Aleynacamoglu Ayy işte bundan korkuyorum bir cinsiyete odaklanıp sonra farklı çıkmasından 😂 Daha önceki haftalarda böyle bacak arasını açmış mıydıı 🫢
Kaderrhamza Gizemmiray35 pipi göstermişlermiydi yada al sana pipi resmi falan diye vermişlermiydi acaba
Evaygl Aleynacamoglu 19+5teyim ben de temmuz 3 de detaylı ultrasona giricem. Doktora ısrarla sordum kesin kız dimi diye evet dedi 😂😂 böyle yazıları okuyunca bi acaba değişirmi diye düşünüyorum bilerek kıyafet almıyorum ama alanlar var hepte kız kıyafeti değiştirmekle uğrşmam İnşaAllah 😂😂 gerçi sağlıkla gelsinler hiç farketmez tabii 🥰
Elfelf0 Aleynacamoglu iyiki detayliya girio ogrenmissn ben 30 haftada öğrendim kız dglde erkek olcani 🤣🤣
Elfelf0 Aleynacamoglu 30. Haftada ogrnedim ama bize tek doktor kız demişti bikez farklı gittim oda emin degildi 26. Haftada . 30 da doktorm erkek diyince biz şok belki detaylıda gerçeği öğrenirdik ama girmedim pismanim 🤣 erkek diyince biz şok tabi hemen özele orda net çıktı erkek olduğu 😬
Aleynacamoglu Elfelf0 Hahahha bana iki doktor 100 60 kiz dedi bizde ister istemez kiza odaklandik sonra detaylı da erkek olduğunu öğrendik 😅💙
Ergvn Myasminn allah allah ne değişik ya :) benim de bir kızım var 2.erkek istedim yine kız denildi his hala erkek. Demek ki kısmet olunca oluyomuş :)
Myasminn Ergvn öyle tabi ben ilk hamileliğimde de bunda da hep rüyamda görmüştüm öğrenmeden önce ☺️ İlki tuttu erkek gördüm kız demelerine rağmen erkek oldu, şimdi de kız görmüştüm kız dediler ama inşallah değişmez bakalım