Sesssi Aleynacamoglu burda okumuştum birisine doğana kadar kız demişler doğunca erkek vermişler kucağına 🙄
Aleynacamoglu Sesssi Ya canım gerkceden bilmiyorum artık bende şakınım videolarına resimlerine bakıp duruyorum … bu iki resmine bakiyorum sürekli
annesi53 Mltsnl yok en son pazartesi gittim bidaha bayramdan sonra gel dedi doktorum bakalım ama erkeğe %50-60 dedi buna %80 kız dedi
Mltsnl annesi53 hayırlısı olsun rabbim gönlümüze göre versin ben haftaya gideceğim haber ederim size de☺️
sla_cbn35 Aleynacamoglu 😂😂😂 olaylaraaa bakkkk benim eşimde hep oğlum olcak diyodu bende erkek hissediyodum ama üzülüyodum diyodum eğer kızsa üzülür diye eşim diyo du yok üzülme erkek olcak diye nasipp erkekmişşş 😂🤲🏻🩵 size de bize de 🤣
sla_cbn35 Aleynacamoglu hem hissediyor hemde şey diyolar kesiinnn böyle olcak 😂😂 senin eşinde öyle mi benim eşim şey yapıyo sürekli bişeyi doğru bilince kendini müneccim sanıyor 😂😂😂 hep öyle sesleniyorum ona eşim hafız bide diyorum müneccim hafız 😂😂
mihrimacan Mhmt1234 canım iki üç defa sana denk geldim inşallah Rabbim gönlündekini versinn ❤️ bizide haberdar et
Aleynacamoglu fztanne_ Göstermiyodu ama doktorumu öyle sıkıştırdım ki artık annemi arayip söylemişdi parti yapabilmek için 😂ama demişdi cinsiyeti başka olursa darılma bana demişdi yok sıkıntı olmaz demişdim öyle yani