dilanklnc1717 Yeniannebulutlu ailede o kadar çok çocuk varki bi bu isimleri koyamamışlar bunu bulabildik😂😂
Yeniannebulutlu Bet1 yiğit kim gorduysem yaramaz. Anneleri sakın koyma dıyır. . Yağız bilmiyşrum ama çok hoşuma gıdıyor
Bet1 dilanklnc1717 oda çok güzel bir isim canım bizim ilkini eşim koymuştu bunu da bana bıraktı bende yağız tercih ettim. Sağlıkla büyüsün evlatlarımız 🤲🏻🤍
Yeniannebulutlu 1_prensesannesii ayaz da çok soguk anlamına gwlıyor ya ben çok üşürüm ismini dedikçe 😊
Babyykmz Yeniannebulutlu ben burda bir postta konusulurken yazan birine yaptirdim oda bu uygulamayi kullaniyor instagramda da hesabi var. Mesela biz 2 isim sevmiyorduk ama 9. Çakrasi bos kaliyor diye bir isim daha bulmak zornda kaldik. numerolog_aysenrbtn olarak geciyor instagrm hesabi ama siz yinede arastirn instagramda var boyle hesaplar. Ben memnun kaldim
Aysecan0335 Kocamın adı Burak olmasaydı net koyacağım isimdi , şimdi oğlumuz oluyor Buğra koyuyoruz ❤️💙🥰
Yeniannebulutlu 1_prensesannesii komşumuzun oglu var ayaz. Rengi de bembeyaz spguk bi çocık. İamiyle mi alakalı bilemem😂