Yeniannebulutlu Evet ya işte budur dediğim kulağa hoş gelen ve güzel hafif çocukta agırlık yapmayan bi isim arıyorum arkadaslar.
Babyykmz Yeniannebulutlu isim analizi yaptirmanizi oneririm analiz yaptirmadan isim koyulmasi taraftari degilm acikcasi her isim her cocuga olmuyor ne yazık ki
Alpinannesi__ Yeniannebulutlu oğlumun adı Mehmet Alp 💙 Mehmeti babası koydu Alp’i ben Mehmet yerine Aslan istemiştim aslan Alp yada Yusuf yekta
TuqbaArslan Bet1 bizde Oğlumzun adını Yiğit koyucaz nasıl bir çocuk biraz anlatır mısınız 😊 çok hareketli diyorlar
dilanklnc1717 Bet1 Bet1 bende yağız yağız ismini çok seviyorum ve istiyorum ama eşim Duhan istiyo o yüzden duhan Asaf koyacağım büyük ihtimalle
Yeniannebulutlu Bet1 yiğit kim gorduysem yaramaz. Anneleri sakın koyma dıyır. . Yağız bilmiyşrum ama çok hoşuma gıdıyor
Bet1 TuqbaArslan hareketli ama çok pratik zekalı ve ikinci kez birşeyi tekrar ettiğimizi hatırlamam o durum çok hoşuma gidiyor. Birde duygusal bir yapıya sahip çok anneci belki yengeç burcu olmasıyla da alakası vardır
Guldenn Yeniannebulutlu ilk oğlumun adı Oğuz Kağan çok hareketli bir çocuk şuan 4 yaşında biraz duruldu gibi 2. Oğluma hamileyim Göktuğ düşünüyorum
Babyykmz Yeniannebulutlu ben burda bir postta konusulurken yazan birine yaptirdim oda bu uygulamayi kullaniyor instagramda da hesabi var. Mesela biz 2 isim sevmiyorduk ama 9. Çakrasi bos kaliyor diye bir isim daha bulmak zornda kaldik. numerolog_aysenrbtn olarak geciyor instagrm hesabi ama siz yinede arastirn instagramda var boyle hesaplar. Ben memnun kaldim
Bet1 dilanklnc1717 oda çok güzel bir isim canım bizim ilkini eşim koymuştu bunu da bana bıraktı bende yağız tercih ettim. Sağlıkla büyüsün evlatlarımız 🤲🏻🤍