KLORAKHANIM Sağlıkla doğur güzelimmmm tek ayazda inşallah 🥰😅 kendi doğumunu bile bu kadar beklemedim 🥰😅
Busra063606 Burnumageliyoduslkmsn butun form senin dogurmani bekliyor 😂😂 dogur artik saglikli sıhhatli
Nurrmerttt- Ay hadi inşallah ben demiştim demek istiyorum akşama 🥰🌸 Afiyetle sağlıkla kucağına al minişini çok amin 🤲🏼🌸 Bir avazda ♥️
myangelson KLORAKHANIM rüya falan dediğini görmüştüm de tarihi unuttum aboo kız sen mutinin de yaz ayında hamile kafede oturdugunu gormustun rüyanda dimi 😅😅
sevaldqn1 Burnumageliyoduslkmsn ah çok şükür be aşkım valla heycanla bekliyoruz 🥹 çok güzel doğumun olsun sağlıkla kucağına al küçük prensesimi ben bile duygulandım şuaan🥹🥹🥹 haber ver herşeyi bekliyoruz ikinizide dört gözle 🩷🩷
Mustafayigitvebeytugannesi Burnumageliyoduslkmsn gözün aydın bebek doğar doğmaz direk askere yolla 😅😅
Mustafayigitvebeytugannesi KLORAKHANIM kız beni de gör rüyanda çocukların büyümüş haliyle 😅 çok yoruluyorum üç bebeyle bir an önce büyüsünler 🤭 yada annemlere yakın bir yerde ev tuttuğumu görsen de olur rüyanda cnku çok istiyorum onlara yakın oturmak 🤦
Naz-0900 Burnumageliyoduslkmsn sağlıkla kucağına alırsın inşallah sende bebişte sağ Salim atlatırsınız 🙏🙏 bende 40+0 dayım tık yok 😅
Burnumageliyoduslkmsn Kızlar tek tek cvb veremiyorum k bakmayın lnolur açılma ilerledim diye napayım.beynim durdu da😁😁
Selmapiskin Burnumageliyoduslkmsn hastanede çömel kalk yptırmşlardı sancı geldikçe. Pilates topu vermişlerdi bana üstünde hareketler yapmıştım.
Zumzugukodummuzzingillatirim Burnumageliyoduslkmsn aşkım çok anlamam ama sancın var. Düzenli gibide… Hadi bakalım doğur görelim…
Burnumageliyoduslkmsn Mutluemos varmı kız djdjdj yani ben hissediyorum git Gide artıyor ama burdaki ne diyor
Cigerekacankedituyu Oha, şu an inanamıyorum. Bence gönlümüzü ferahlatmaya çalışıyorsun ahjdsjjsjsj Uff sen doğurduktan sonra hastane çantası hazırlıcam dedim, hala üşeniyorum. Neyse gideyim de ihtiyaç listesi çıkarayım bari ajjdsjjsjs