Zumzugukodummuzzingillatirim Deletedmom_116 kız evinin adresi ve adı soyadı var instası yok öyle demişti kocasının adını biliyorsan yaz instada stolk edeyim beni öyle bulmuşlardı dmdmdmdkdbek. Yada hangi hastane biliyosanız arayalım
Zumzugukodummuzzingillatirim pandoraninkutusu ben doğururken neler hissettiklerini deneyimliyorum şuan
Tuubaoz Bence suni verdiler onun acisindan tel aklına gelmiyordur insaAllah sağlıkla kavuşur bebisine
Basak3417 Burnumageliyoduslkmsn Allahım sonundaaa diyeceğiz sanırım bu saate doğurdun mu diye merak edip foruma girdim hadi inşallah 🤩
beyzacmvrc Zumzugukodummuzzingillatirim Kocaeli - Darıca farabi eğitim araştırma hastanesi diye biliyorum 😅
Aybarsmom_ Zumzugukodummuzzingillatirim @Deletedmom_116 da numarası var zateen yarın uygun vakitte o ulaşır bence doğum yaptı bebeğiyle ilgileniyordur kendini iyi hissedince girer 😌😌
dexter ay inşallah artık doğuma almışlardır, devlet hastanelerinden bu yüzden nefret ediyorum çoktan doğuma almaları lazımdı. sağ salim kucağına almıştır inşallah
1Gozde1Yusuf- @Deletedmom_116 konustun mu Elifle ? Merak ettim ya girerdi o dogurdum sonunda yazmak icin yine girerdi
Naz-0900 Burnumageliyoduslkmsn ay hele şükür. Geçmiş olsun canım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏 zor muydu
1Gozde1Yusuf- Burnumageliyoduslkmsn sapigin gibi yazip durdum be😅 çok sukur askm hayirli olsun Meva nasill 🥰
pandoraninkutusu Burnumageliyoduslkmsn gözün aydın olsun inşallah 🙏 nasıl bir süreç geçirdin dört gözle bekliyoruz 😂🧿❤️🩹