Esranurdenizz Aysegulgnc ay dığurdu mu acaba bu saate kadar doğurmuştur saat kaç oldu sabahtan beri forumu yenileyip duruyorum doğurdum postu için
Zumzugukodummuzzingillatirim Aysegulgnc canım ben 10 ay önce doğurdum zaten??? Ağzından yel alsın fkdkdlf
KLORAKHANIM Zumzugukodummuzzingillatirim kız bilmiyorlar ki dogursak bile dedikoduya burdayız skdjxic
Zumzugukodummuzzingillatirim KLORAKHANIM kız şüphemde var bizim sülalede kadınlar ceket atsa doğuruyor 🤣
Annehissi2510 Burnumageliyoduslkmsn cok sukurrr Rabbim bi avazda kurtarsin seni hayirlisiyla🤲🏻saglikla kucagina alirsin kizini inshaAllah aminn 🤲🏻🤲🏻❤️
usenmedimyaptimbirvelet Burnumageliyoduslkmsn kocamın asker yolunu gözler gibi seni gözlüyorum aşko bir doğurdum diye haber versende uyusak djjdjd
KLORAKHANIM Zumzugukodummuzzingillatirim ayyy bizde de öyle vallahi ben bu çocuğu 1 geceden yaptım 🤒 şimdi 2 ay oldu ama korkayyyrummmmm
Eylulmom_ Burnumageliyoduslkmsn hele kurban olduğum bir ses ver ne durumdasın nasılsın valla merak ettik bu kadar uzun süre girmedin
Zumzugukodummuzzingillatirim Deletedmom_116 kız evinin adresi ve adı soyadı var instası yok öyle demişti kocasının adını biliyorsan yaz instada stolk edeyim beni öyle bulmuşlardı dmdmdmdkdbek. Yada hangi hastane biliyosanız arayalım
Zumzugukodummuzzingillatirim Arkadaşlar doğurduysa bebesiyle vakit geçiriyordur. Doğurmadıysa salın kızı doğursun zaten… Yüzü yoktur giremiyordur fmdmfkmf