ikiprensannesi__ Selammm hamişler nasıl gidiyor hamilelik kaç haftaliksiniz ben 26+2 deyim tahmini doğum tarihi 10 Eylül ama sezeryan olacağı için ağustosun son haftasımi alır Eylül’ün ilk haftasimi bilemiyorum sizde durumlar nasıl 🤰🤰
Yazmelegi_ ikiprensannesi__ genelde 38 de alıyorlar diye biliyorum o yüzden 2 hafta erken oluyor muhtemelen ağustos sonu olur çünkü bizim de 15 ağustos son tarih ama temmuz sonu olacak
Deryaa00 ikiprensannesi__ aramızda 2 gün var bende 26+4 sezaryen düşünüyorum ağustos sonu olur heralde 38de aliyolar
Mervvvever ikiprensannesi__ 28+1 Ağustosun 28 gibi gözüküyor normal doğum istiyorum şükür rahat geçiyor
ikiprensannesi__ Yazmelegi_ masallah sağlıkla gelsin inşallah benim ikinci gebeliğim ilkinde sezeryanla oldu 38 de bunda 39 u beklemek istiyorum aslında ama kısmet doktora bir soracağım bakalım kısmet 🤗
ikiprensannesi__ Sedanurumut ayy aynıyız bakalım kiminki once gelecek 😀 sağlıkla gelsinler inşallah cinsiyet ne benimki erkek
ikiprensannesi__ Deryaa00 sağlıkla gelsinler inşallah banada ağustosun sonunda olur gibi geliyor ama ne kadar kalırsa o kadar iyi eylülü beklerlerse yok demem 🤗
ikiprensannesi__ Mervvvever masallah benim ikinci gebeliğim ilkim sezeryan olduğu için buda sezeryan mecbur 🤗
262223-- ikiprensannesi__ 25+0 olduk sezeryan istiyorum büyük ihtimal Eylül’ün ilk haftasında olur 🥺🥺
ikiprensannesi__ 262223-- sağlıkla gelsin inşallah benimde içime Ağustos sonu felan doğuyor ama kısmet artık 🤗
Churcill ikiprensannesi__ 27+4 ten merhabaa 🤗🤗 1 eylül gözüküyo uygulamaya göre ama Allah bilir artık hiç bir fikrim yokk 🤷
alisko ikiprensannesi__ 27+2′yiz bizim de 3 Eylül tahmini doğum tarihi. Hayırlısıyla gelsin inşallah. Doğum şeklinizi kendiniz mi sezaryen istediniz yoksa bu kadar erken nasıl belli oldu? Doktorum normal gibi ilerleyeceğiz özellikle sezaryen istemezsen dedi
ikiprensannesi__ alisko ikinci gebeliğim ilkim sezeryan o yüzden sezeryan diyorum şuan çoğu hastanede normal doğuma yönlendiriyor sağlıkla gelsin inslalah sizin tercihiniz ne normalmi sezeryan mi ?
alisko ikiprensannesi__ normal istedim sezaryen sonrasından çok korktuğum için ama tabii ki gerekirse sezaryen de olurum önemli olan sağlık :) sezaryen sonrası vajinal doğum varmış, okumuştum forumda siz de araştırın normal düşünüyorsanız
Medine_yasar05 ikiprensannesi__ banada yardım edin kızlar 29 haftalık hamileyim ama artık aklım almıyor zorunlu sezaryan olacağım için tansiyon da yüksek 37haftalik alacaklar temmuz sonumu sezaryen olacağım herhalde sizden ricam hesaplayan bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim