yeni_anneadayi Melo-fndkc kimseye deme bana soranlara çatlamadım dedim nazar mi oldu anlamadım bi anda çatlamışım kaşımadım da hiç bundan sonra anca kantaron ile çabuk iyileşmesini sağlayabilirim 🤷🏻♀️
sla_cbn35 motherlion01 hee kız bende hep sürdüm sürdüm ama faydası yok dediler son haftalarda normal göbeğimin yanları ortası üstü altı her tarafı çatlak oldu 😂 bebemin canı sağ olsun dünyaya can getiriyoruz kolay değill
motherlion01 sla_cbn35 şimdi aldıklarımı nemlendirici niyetine kullanıyorum sen düşün pes ettim artık 😂😂😂
Edaaa1 Sedef rengi çatlaklar neyse de kırmızı, çöl toprağı olanlar beni korkutuyor kızlar ki benim de öyle olacak gibi 😭
yeni_anneadayi Edaaa1 önce kırmızı olup sonra beyaza dönüyorlar kantaron beyazlamasını cabuklaştırıyormuş bakalım
sla_cbn35 motherlion01 sende benim gibi umudu kesmişsin 😂😂 zeytinyağını bile sürmeye üşendim dedim çatlamış zaten daha ne yapayım 😂
motherlion01 sla_cbn35 ama öyle sürdüm sürdüm olmadı yine çatladım elimde yağ geziyordum artık düşün 😂 şimdi duştan sonra fln kaşınmasın diye nemlendirici niyetine bitirmek için kullanıyorum elimdekileri 😂😂
sla_cbn35 motherlion01 evet ya çok kalıntı oluyor iyi bari bende duştan sonra kaşıntısını kessin diye süriyim 😂😂😂
Sibel01ezgi yeni_anneadayi benim 2.gebeligim suan 24 oldum ilkinde hep surdum kremimi catlamadm bunda hic surmedim catlamadim henuz ama.ben kesinlikle yapisal oldugunu dusunuyorum.herssy bizim icin uzulmeyin bebek saglikli olsun gerisi bos 😍😍
yeni_anneadayi Sibel01ezgi kesin yapısal ben sürmesem daha çok catlardı eminim çünkü çok kuruyup kaşınıyordu kaşımamak için cebelleşiyordum resmen 🙈
Edaaa1 yeni_anneadayi Daha önce ev yapımı doğal kantoron kullanmıştım çatlama olmamıştı ama haftam da küçüktü o zamanlar. Emilmesini ne kadar beklersem bekleyim cildim çekmedi yağı ve iki pijama takımı ve nevresim takımım çöp oldu 😐 Gündüzleri tekrar onu kullanayım bari.
MiniginAnnesiii_ yeni_anneadayi aynen yaaa bende karnıma bacağıma hep krem sürerdim çok dikkat ediyordum senin dediğin gibi çatlak yok die sevinmiştim geçen bacağımın arkasını ve yan basenlerimi görünce hayal kırıklığı 😂😂 çatlak almış başını gidiyor ama şükür karnımda yok bizde 38+6 haftalığız 😍