yeni_anneadayi Ayyy çok morelim bozuldu kızlar 38+4 deyim hiç çatlağım yoktu kremliyordum sürekli şimdi baktım 2 tane çatlak olmuş karnımın altında ama çoğalacak gibi yavrum bi gelmedi gelseydi şimdi çatlak da olmazdı 🥲 inşallah 40 lara kalmaz yoksa çatlak başını alıp gidecek 🥴
twofruits yeni_anneadayi o kadar yağladım kremledim çatladım cildim kuru zaten anında kilo alıp versem çatlarım arkadaşımda siz gibi sürekli baktı özen gösterdi 38. Haftada ondada aynısı olmuştu karnının tam altında bir kaç tane çatlağı oldu ama olsun hatırası kalır üzülmeyin bunlar için
Balbebek012 yeni_anneadayi bol şu iç bence su çok işe yarıyor benim hiç çatlağım yok ben şu içtiğim için olmadığını düşünüyorum
Busrata33 yeni_anneadayi İlk bebeğimde doğuma 2gün kala çizgilerim belirgin oldu doğumdan sonra geçti,2.gebeliğim çizgiler bir belirginleşiyor bir kayboluyor gibi😮Olsun o kadar birşey olmaz son haftalarda başladıysa aşırı çatlağın olmaz bence bünye meselesi bence bu olana çare yok
Sabina13 yeni_anneadayi bence kremle alakasi falan yok..yapisal birsey..catlayacak karin illaki catlar…ilk gebeliyimde krem falan kullanmadim ve hic bir catlak olmadi…
yeni_anneadayi twofruits bacaklarımda ergenliğimden kalan çatlaklar var onları hep taktım o yüzden karnımda olmamasını çok isterdim bu iki küçükle kalsa hiç sorun değil inşallah çoğalmaz
yeni_anneadayi Balbebek012 valla hiç içmediğim kadar içiyorum herkes şaşırıyordu Kayınvalidem görümcem felan nasıl hala çatlamadın diye nazara mi geldim anlamadım 😕
yeni_anneadayi Busrata33 ay inşallah seninki gibi geçer yada bununla kalır şuan çok küçük belli belirsiz takmam da yayılması korkutuyor çünkü bacaklarımda var ergenliğimden kalma onları taktım Hayatın boyunca 🥲
yeni_anneadayi Sabina13 tamamen önlemez ama azaltır diye düşünüyorum en azından birde bu zamana kadar olmayınca olmaz sanmıştım 🤷🏻♀️
Edaaa1 yeni_anneadayi 35+4 üm benimde karnımın alt kısmında iki tane hafif kızarık çizgiler olmuş çok canım sıkıldı görünce günde bir defa ozonlu zeytinyağı kullanıyordum bazen de hindistan cevizi yağı 🙄 kızım için değer deyip üzülmeye çalışıyorum 😇
Tugcenoyan İyi bile dayanmışsınız😂 benim de ilk gebeliğim o kadar yağ, jel kullanmama rağmen 29. Haftaya girdiğim gün sabah karnımın alt kısımlarında çatlaklar oluştu. Olsun, bebeklerimizin vücudumuzda bıraktığı hatıralar diye düşünelim🤍
yeni_anneadayi Tugcenoyan ya bende şaşırıyordum ergenlikten bacaklarımda felan var çünkü ama baktım 38 e kadar bişey yok nasıl mutluyum karnım da olmayacak diye 😂 sonra kızım izini bıraktı saolsun çoğalmasında ufaklara razıyım 🫶🏻
motherlion01 yeni_anneadayi 2 tane çatlakmııııı sürmediğim yağ krem kalmadı ama bildiğin çatır çatırım şuan 😒
sla_cbn35 motherlion01 hee kız bende hep sürdüm sürdüm ama faydası yok dediler son haftalarda normal göbeğimin yanları ortası üstü altı her tarafı çatlak oldu 😂 bebemin canı sağ olsun dünyaya can getiriyoruz kolay değill
motherlion01 yeni_anneadayi evet gerçekten çatlak çok değişik bi durum ve genle alakalı olduğunu düşünüyorum. İlk başlarda ağlayacak dereceye geliyordum ama artık takmıyorum bebişlerimiz için değer anayız biz anaaaaaa 😂
[silindi] Kremle yağla alakası yok sanırım. Ben hiçbir şey sürmedim hiç çatlağım olmadı anneminde olmamış. Genetik sanırım
Melo-fndkc yeni_anneadayi 35im çatlağım olmadı diye nası seviniyordum bu saatten sonra da olmaz diyodum. Ben çok şok ağzımı açmıyim o halde 🤐
yeni_anneadayi Melo-fndkc kimseye deme bana soranlara çatlamadım dedim nazar mi oldu anlamadım bi anda çatlamışım kaşımadım da hiç bundan sonra anca kantaron ile çabuk iyileşmesini sağlayabilirim 🤷🏻♀️