Burnumageliyoduslkmsn reisMom götü korktu kızımın shsjsjsj çatala oturduğum gibi fosur fosur kan yrim bardaktan fazla kocaman bezle bezlediler eve git ye iç yat gel dediler açılmam başlıyormus büyük ihtimalle yatırırlar bugün doğum olur sancimda var
reisMom Burnumageliyoduslkmsn artık vakti gelmişti zaten benim ki de pıtır pıtır oynuyor ayakları göbeğim baya düştü ama neden cıkmıyor dışarı bilmiyorum sancım yok bişi yok tahliller temiz 41 i bekliyoruz ama dua ediyorum sancım gelsin acılmam başlasın dogsun kendisi diye artık sabrım kalmadı 😂😂 meraktan ölücem
Eylulmom_ Burnumageliyoduslkmsn sancıların güzel çıkmış bol beline sucak su masaj uygula madem sancıların başlamış rahim ağzında yumuşamış açılmanı hızlandırır birde sıcak suya otur aşko
reisMom Burnumageliyoduslkmsn bir kere saatlerce yaşadım o sancıyı ama düzensiz Di ona ragmen öldüm öldüm dirildim Rabbim bir an önce kurtarsın sizi
Kalbiimde2can Deletedmom_116 bende anca geldim doktordan cik cocugu okuldan al derken yoruldum valla.. benim bebis 1 hafta önden gidiyormus yan duruyormus bas asaga dönecek gibi dedi doktor bakalim🤣
Burnumageliyoduslkmsn reisMom amiiin bacım aminnn şuan kuş gibiyim baya büyük bir sancı girdi ve çıktı
Zumzugukodummuzzingillatirim Deletedmom_116 en son suyu gelmiş her türlü doğuracak aşkım… Susuz çok bırakmazlar bebişi. Sağlıklı sıhhatli kolayca gelsin de 🤣🌸🥰