reisMom Deletedmom_116 hadi ya o kadar şey yaptı en son suni sancı ile ilgili bir post acmıştı nasıl oldu acaba durduk yere mi geldi sancısı
Kalbiimde2can Deletedmom_116 tamam haber ederim canim 😍❤️ öpüyorum kocaman dualarimda sende varsin 🫶🏼
Aybarsmom_ Deletedmom_116 20 tane okudumm, o kadar dualar ettik zaten gelsin artık diye şimdi çabucak doğumu olur edilen dualar boşa değildir diye düşünüyorumm😁🥰🥰
Kalbiimde2can Deletedmom_116 bende anca geldim doktordan cik cocugu okuldan al derken yoruldum valla.. benim bebis 1 hafta önden gidiyormus yan duruyormus bas asaga dönecek gibi dedi doktor bakalim🤣
eflinmira_1 Deletedmom_116 20 tane okudum bende canım Allah sağ Salim tek nefeste doğurmayı nasip etsin sağlıkla gelsin prenses
Sulte Deletedmom_116 ee hadi darisi sana da ne bekeldiniz beee bi dogurun artik 😀😀bebisleriniz yerini begenmis cikmak istemiyolar
Eylulmom_ Deletedmom_116 koz bunun sancısı hiç birşeyi yoktı maşallah başlamış demek inşallah bir avazda ben okurum 20 tane ayetel kürsi rabbim acılarını azaltsın 🤲🏻
Eylulmom_ Burnumageliyoduslkmsn sancıların güzel çıkmış bol beline sucak su masaj uygula madem sancıların başlamış rahim ağzında yumuşamış açılmanı hızlandırır birde sıcak suya otur aşko
Burnumageliyoduslkmsn reisMom götü korktu kızımın shsjsjsj çatala oturduğum gibi fosur fosur kan yrim bardaktan fazla kocaman bezle bezlediler eve git ye iç yat gel dediler açılmam başlıyormus büyük ihtimalle yatırırlar bugün doğum olur sancimda var