Ggamzeet Tugcedmr_cn inşallah canım banada sancin olduğu zaman çatı muayenesi yapmam daha önce yapmam dedi. Merakla bekliyorum bende
Tugcedmr_cn Ggamzeet çatı muayenesi doğumu başlatıyormuş galiba bazen ben istiyorum ki 38-39 hafta arasında gelsin daha fazla kilo almadan ama bakalım sağlıkla gelsin inşallah
kucukbebek Minyonz Yurtdisindayim Hic bir doktor burda cati muaynesi yapmiyo canim, direk normal doguma gidiyosun☺️
Yasoramazan guzelanne01_ bende 34+6 yım doktorum dönmüş bebek ama doğuma kadar 1 tur daha atabilir diye söyledi fakat ben döndüğünü hissetmedim kasıkta bazen batmalarım oluyor ama gebelik boyunca olan bir batmamdı bu 🤷♀️ nasıl bir his bende bilmiyorum
guzelanne01_ Yasoramazan ben hissettim canım anladım 36+1 haftalık oldum 37 ye kadar böyle doğum pozisyonunda kalırsa dedi değişmez dedi 37 deye kadar sabitleniyormuş bence geri dönmüycek ama öyle hissediyorum
Ggamzeet Tugcedmr_cn evet öyle oluyormuş canım valla bende öyle düşünüyorum doktor zaten önde gidiyor dedi 4kiloyu geçerse normal doğumda çok zorlanırsın diyor inşallah sağlıklı bi şekilde çok bekletmeden gelir miniklerimiz 🌸😊
pandasever Ggamzeet 3.180 Gr normal doğum zor dendiğini ilk defa duyuyorum çatınız darsa ayrı bir konuda.
Ggamzeet pandasever 36.haftada kilosu bu şekilde doktor 40 haftayı doldurduğunu göz önünde bulundurarak bu şekilde söylüyor 4ü geçer diye