twofruits guzelanne01_ 36+1 iz 32. Haftadan beri baş aşağı duruyor bir iki gün önce başı yukarı dönmüştü hıçkırıklarını takip ediyorum 😂 konuştum oğlum geri dön hıçkırıklar yine aşağıdan geliyor 🤣🤣🤣
Minyonz guzelanne01_ bizde yarin 36+0 oluyoruz. Yaklaşık 31 den beri baş aşağı pozisyonda.Geçen hafta perşembe gittiğimizde kilosu 2389 gr di boyu 45 cm di. Ne zaman doğar bilmiyorum. Alttan muayene yapmıyoruz dedi doktor🤔 doğuma kadar dedi bir de. Sizce normal mi bu durum😄
Yasoramazan guzelanne01_ bende 34+6 yım doktorum dönmüş bebek ama doğuma kadar 1 tur daha atabilir diye söyledi fakat ben döndüğünü hissetmedim kasıkta bazen batmalarım oluyor ama gebelik boyunca olan bir batmamdı bu 🤷♀️ nasıl bir his bende bilmiyorum
guzelanne01_ Daisy0000 37 ye kadar sabitlenir dedi canım doktorum Artık dönermi dedim 37 ye kadar sabitlenir dedi şuan doğum poziyonunu almış dedi ben hissettim zaten 33 haftamda Böyle etini cimcikliyor gibi bişey oluyor
guzelanne01_ Daisy0000 36+0 benimde bebişim aynı kilosuda boyuda Normal olurmu acaba haftaya catı muayanesini yaparım dedi
guzelanne01_ Brcakbss1602 33 haftamda etimi cimcikliyor gibi bir his oldu böyle resmen karnımda kasılma gerilme oldu ve hıckırını artık kasıklarımda hissettim Göğüs kafesi altımda ayakları var gibiydi doğru hissetmişim
Brcakbss1602 guzelanne01_ ben şuan tüm hareketlerini sağ tarafımda hissediyorum nerde neyi var çözemedim
Eybikk guzelanne01_ inşallah bende öyle olmasını umut ediyorum daha vaktimiz var bakalım heyecanla bekliyoruz 😇
Ggamzeet Tugcedmr_cn doktor doğum şeklinizle ilgi bişey söyledi mi kilosundann dolayı normal mi sezaryan mi. Bizde 36+0da 3.180 gr dedi doktor kilosundan dolayı normal zor dedi bana
Tugcedmr_cn Ggamzeet hiç çatı muayenesi yapmadı haftaya yaparız demişti. Bazı kadınlar 4 kilo doğuruyor bazıları 2 kiloyu doğuramıyor net bişey diyemem bakmadan dedi. İnşallah çatım geniştir canım ya
pandasever Ggamzeet 3.180 Gr normal doğum zor dendiğini ilk defa duyuyorum çatınız darsa ayrı bir konuda.
guzelanne01_ Minyonz bazı doktorlar öyle diyor ama benim doktorum çatı muayanesini yapacam 37 haftanda dedi ssvd olduğum için benim haftaya belli olacak ,Ki bence bakmaması çok saçma çatı kemiğin darsa birleşikse niye bekliyesinki
kucukbebek Minyonz Yurtdisindayim Hic bir doktor burda cati muaynesi yapmiyo canim, direk normal doguma gidiyosun☺️
Ggamzeet Tugcedmr_cn inşallah canım banada sancin olduğu zaman çatı muayenesi yapmam daha önce yapmam dedi. Merakla bekliyorum bende