Sende haklısın hassasız ama çocuk gibi yalvarsam al al diye haklı diyeceğim beni eve bıraktı gitti.agır seyler söyledi yani.bunları yaşayan hamileler var mı diye merak ettim
Eşlerle alışveriş ☹️
Prensesannesi üzülme canım heyecandan yapmış olabilir 🙂😍 belkıse kötü anlamda dememiştir 🙂
Prensesannesi keşke ağır şeyler demeseymiş 😔 ne olursa olsun üzme kendini bebeklerimiz herşeyi hissediyor hatasını anlar inşallah
Handeaslan39 olabilir canm iyi düşünmek de lazım teşekkür ederim 😌
Prensesannesi aynen canım üzme kendını eşinle konus 🙂 Bazen eşler böyle yapabiliyor 🙂🙂
Emineymen insallah canm ya teşekkür ederim 😌
Handeaslan39 konuşucam canm evet çoğu kişi yaşıyor sanırsam bu sorunu 😒
Prensesannesi canım benımki kriz geçiriyor bişey alırken adam kendını nerelere atacağını bilemiyorum 😂 Birde ben herseye o güzel mş bu güzel mş diyorum ve iki saat çıkmıyorum 😂😂
Aynn üzme kendini çoğu hamiş yaşamıştır bunu belkide . Bnde öyle yani bişy isteyince Yok dio üzülüyorum hemen , ama sonra oda farkedip gidip Kendi alıyor dayanamazlar yanı sen boşuna sıkma üzülme cnm
Prensesannesi cnm biz şimdi daha farklı duygular içindeyiz ve her şeyi alasımız gelio bebeğimiz için içimiz gidio ama erkekler farklı açıdan bakıo zamanı var bilmem ne alırız yaparız acelesi ne mantığı oluyo
Handeaslan39 iyi yapıyorsun canm ya 😂 Bende azıcık dolandırdım ay Ne güzel falan diye en sonunda da cıldırttım işte 😂 Ve sonuç eşim süprizle geldi eve pişman olmuş belli ki 😁konuşmaya çalışıyor benimle bende kısa cevap veriyorum valla inadı tutar hiç birşey almaz yoksa 😂😂
Semaeker sende haklısın canm yalnız olmadığıma sevindim 😁 Çok şükür eşim pişman olmuş belli ki süprizle geldi eve 😂 Ben şok 😂
CansuHakanDabakan evet eşlerde bizi anlaması gerekiyor işte o da biraz zor 😒 Çok şükür eşim pişman olmuş çok sevindim azıcık huyuna gideyim de alışverişe çıktığımızda aldırırım en azından birşeyler 😂 Fazla uzatmamak gerekir 😂