Beyazeller Meridaily Amin 🙏 35+1 deyiz yolun sonuna geldik sayılır ☺️ 2 gün daha bekleyip test alın yapın . İstiyor musunuz bebek ?
Beyazeller Sibelsibos Biz 1 ay sonra öğrenmiştik ☺️ 3 Ekim SAT , 3 kasımda test yapmıştık . Sonra sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırdık . E devletten baktım hcg çıkmış 🙈 kesinleşti öyle .
Sibelsibos Beyazeller maşallah az daha dursan cinsiyette öğrenirdiniz ama güzel sıkıntısız bi haber olmuş çok güzel 🙏🙏🥰🥰🥰
Xhal Meridaily Merhaba kaç gün geçikti şimdi sizlerom , benimde hic belirtim yok geçikti birde 2 3 aydir bende adet öncesi sonrasi kahverengi leke geliyordu bu ay oda olmadi ader olmam lazim ağrı önceden başlar başlamadi
Meridaily Xhal 2. Gün gecikme bugün. Benim de öyle lekeyle başlardı her belirtiyi yaşardım adet öncesi, geçen aylar daha hamile hissediyordum yani ama adet oluyordum hep😁 siz test yaptınız mı?
Meridaily Xhal yaa tüh😔 mevsimsel demek ki, hala olmazsan bikaç gün sonra tekrar ver kan bence çok okudum bu şekilde olup yükselenleri. Olmadı bir daha ki aya nasip olur inşallah 🤲🏻