Goktug61 Kızlar isimli hastane çıkışı yapmak istiyorum ama instagramda bisürü sayfa var ama güvenemiyorum siz hangi sayfadan yaptırdınız
ballikedii Goktug61 nakışlı istiyorsanız efulibaby öneririm ben oradan yaptırdım nakışlılara nazaran en uygun orasıydı ve çok güzel geldiler
Sibel01ezgi Gokceveannesi 11 set cokuygunmus simdi baktimda guzslmi acaba urunleri yikadinizmi solma filan yaptimi
unlusura Goktug61 evet ordan aldım çok güzel ama 25 güne anca geliyor onu düşünerek sipariş verin ben bian doğuma yetişmicej diye korktum 🙈 buarada tac ve terlikte aldım güzeldii
Gokceveannesi nurduran42 bdbegin doğmadı henüz ama hastane çıkışı ve kızıma tsort yaptırdım bence güzel
Goktug61 unlusura çok saolun ya instagrmdan ilkkez alcam o yüzden fikir almak istedim güvenle sipariş verebilirim ozman
unlusura Goktug61 rica ederim evet nakışlı ve malıda yumuşacık hatta ben whatsap hatlarına yazdım nasıl model istediğimi anlatmak için ☺️
Goktug61 unlusura şimdi wp hatlarından oluşturuyorum siparişi ödeme eft yapcam bayramdan önce kargoya verceklermiş
Evrem_234 Goktug61 zeyra tasarım çok güzel yapıyor ben ordan yaptırdım kargo ucretıde yok kalıtesıse güzel
KadriyeSoyucok Goktug61 gökkuşağı tasarım diye bir sayfadan yaptırdım bir haftada teslim etti güvenilir işçilikte güzel memnun kaldım