Totanseyma Deletedmom_50 benimde son 1 gün 27+6 29 da kontrole gidicem inşallah böyle sorunsuz devam eder dikiş mevzusu olmasa çok şükür süper hamilelik geçiriyorum
Totanseyma Deletedmom_50 şimdilik benim de yok çok şükür ama dikiş atılmasa iyiydi sadece bu ara işe gelesim gelmiyor hiç zor kalkıyorum sabahları
Deletedmom_50 Totanseyma rapor al sende git gide zorlaşıyor zaten uykudan uyanmak olum gibi geliyo insana
Deletedmom_50 Rahim.agzi uzunluğu kısalinca Servikal yetmezlik yani rahim ağzı yetmezliği olursa dikiş atiliyo demiştim sana zaten riskli gebelik olarak geçiyor yani
Mucize_4207 Deletedmom_50 aynen cnm bı sıkıntım yok çıkarken kanaman ağrın suyun gelirse gel demişlerdi hamdolsun bişeyim yok özele gittim kontrol için bebek iyi ama dikislere bakmadı
Deletedmom_50 Mucize_4207 korkma senin kontroller ne zamandan ne zamana beni 2 haftada bir kontrol ediyor doktorum
Mucize_4207 Deletedmom_50 ben geçen hafta gittim en son kontrole dünde sağlık ocağında bakildi kalp atışına kan alındı şimdilik iyyiZ
Mucize_4207 Deletedmom_50 cnm şimdi peritonoloji bölümü için ilk önce kadın doğum dan takip için kayıt açılması gerekliymiş hastanede bize uzak git git gel yapicaz direk gitsem doktora olurmuki
Deletedmom_50 Mucize_4207 yok ilk önce kadın doğum ondan sonra perinatolji bölümüne kayıt açacaklar ama özel perinatolojiye gidersen gerek yok sadece randevu alıp gidersin
Deletedmom_50 Umut65 ahhah oyle oluyor bide ondan sonra da bebisler gelmiyo çok kişi var burda öyle tek sağlıkla gelsinler de gerisi önemli değil hayırlısı ile inşallah
Mucize_4207 Deletedmom_50 işte hastane uzak gidicem kayıt acilcak eve gelicez randevu alıp bida gidicez onun için dedim direk gitsem diye
Deletedmom_50 Sibelsibos yok aşko önemli değil kız bu konulara ben takılmam bile sadece unuttunmu anlamında söyledim.sıkıntı yok bal