Totanseyma Deletedmom_50 benimde son 1 gün 27+6 29 da kontrole gidicem inşallah böyle sorunsuz devam eder dikiş mevzusu olmasa çok şükür süper hamilelik geçiriyorum
Deletedmom_50 Mucize_4207 ayyy maşallah kuzum benim Rabbım sağ salim.kucagimiza almamızı nasip etsin inşallah
Beyzaslannn Siz nelere dikkat ediyorsunuz bende 3 gün önce oldum doktor 1 hafta sonra normal hayatına dönebilirsin dedi 12. Haftada oldum
Deletedmom_50 Beyzaslannn valla kuzu ben genelde oturdum yattım halada ahni şekil hiç bi iş yapmıyorum odamı toplamak hariç ama burda önlem amaçlı olanlar var onlar her işini yapıyor neredeyse normal hayatına dönen var ama geneli aynı yani dikkat ederek geçiliyor bu süreç
Mucize_4207 Deletedmom_50 amin inşallah cnm bişey sorucam ya ben serklajdan sonra kötü bı şikayetim olmadı peritonoloji ye gitmedim dikiş atan doktora özele gittim iki kere kontrole bebek iyi gayet. Gitmem gereklimi ilçede oturduğum için 45 dakika gideceğim yer il de
Beyzaslannn Deletedmom_50 İlk hamileliğimde 24. Haftada fark ettiği için dikiş atmadı doğuma kadar ful yattım bunda da hem önlem amaçlı hem kısalık 23 mm di 1 hafta sonra kendini yormadan normal hayatına dönebilirsin dedi 2.5 yasında oğlum var
Deletedmom_50 Mucize_4207 canım normal doktorun rahim ağzını kontrol ediyorsa gitmene gerek yok tabiki ve ayrıca dikisine sen hiç gidip dikiş kontrolü yaptırmadinmi canım
Deletedmom_50 Beyzaslannn ayyy maşallah Allah bağışlasın hayatım bunu da sağ salim alırsın inşallah kucağına şuan serviks boyun kaç
Mucize_4207 Deletedmom_50 cnm şimdi peritonoloji bölümü için ilk önce kadın doğum dan takip için kayıt açılması gerekliymiş hastanede bize uzak git git gel yapicaz direk gitsem doktora olurmuki
Deletedmom_50 Melekrcn oh maşallah Rabbım sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebisini inşallah canım benim.
Deletedmom_50 Beyzaslannn Hım anladım canım Rabbım kucağına almanı nasip etsin inşallah cinsiyet ne 💕💙
Deletedmom_50 Beyzaslannn aminn inşallah canım benim cümlemizin bebis Rabbım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu kimsenin kucağını boş koymasın inşallah
Deletedmom_50 Mucize_4207 hiç gitmedin öyle mi ama bi sıkıntın olsa mutlaka kendini gösterirdi emin ol kendini kasma rahat ol biseycigin yok senin
Servikal Mucize_4207 enfeksiyona dikkat ediyorsan bişey olmaz inşallah benim sancılarım filan olunca içim rahat etmiyor 10 günde bir giriş yapıyorum doktora
Mucize_4207 Deletedmom_50 aynen cnm bı sıkıntım yok çıkarken kanaman ağrın suyun gelirse gel demişlerdi hamdolsun bişeyim yok özele gittim kontrol için bebek iyi ama dikislere bakmadı