TubaGokhan Yasdervse Bende bu postu arıyodum 4+1 benimde ❤️Allah sağlıkla her anını görmeyi nasip etsin hepimize 🙏🏻
Nrhnyc Yasdervse 4 haftalıkken keseyi gördük, 6 haftalıkken kalp sesini duyduk 🤲 Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲
91mer Yasdervse 4 haftada kese 6 haftada kalp atışı Ama bu durum kişiden kişiye değişiyor Yada geç döllenme okuduysanız Benim dr 4 haftada cokk minnak kese var dedi kalınlaşma var dedi rahimde
Yasdervse 91mer teşekkür ederim bılgınıcın gecen gün lekelenmem oldu sanırım yerleşme kanamasıydı ve bu hafta gidecegım inşallah
inciata 7+4 günlükken hem bebek görüldü hemde kalp atışı duyuldu ozamana kadar hiç görülüp duyulmamıştı tek kese vardı
YesimAykut inciata benim de hep kese görünüyor bebek görünmüyor 6 artı 2 şuanda ben de 7.haftada görürüm umarım korktum biraz bebeği göremeyince🙏🙄
asilinannesi_ Yasdervse Öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏼 biz 5. Hafta da keseyi gördük 6+2 kalp atışı duyduk
Birkucukmucize Yasdervse ayy gozumde canlandi anılar ne güzel günlerdi canım su an çok küçük ben senin zamanında keseyi bile göremedim rahimde kalinlasma var dedi sadece 6 haftaliken keseyim gordum 8 haftalikken kalp atışını duydum
Yasdervse Birkucukmucize tecrübeli olduğunuz için size sormak istiyorum. Lekelenme agrı durumları nasıl oldu akıntı renginiz hangi renkti 🙏💙
Nursah2 Yasdervse bende 5+0 iki kese göründü kalp atışı işin 6+2 için gün verdiler sabırsızlıkla bekliyorumm
DefneYaprak Yasdervse merhaba dün ilk defa keseyi gördük 5+3. haftaya 10 gün sonra da kalp atışını duyacakmışız 🤗