Sibelsibos Fatmmm aşkım 5 üstü gebelik oluşabilir demek bana göre 2 gün sonra artış güzelse hayırlar olsunnnn valla bana şu senin değer çıksada umudum 10 katına çıkar dı 🤗🤗😘😘😘
Fatmmm eflinmira_1 aynen ama bu değer biraz düşük mü acaba böyle düşük öğrenip yükselen oldu mu acaba
eflinmira_1 Fatmmm normalde hamilelikte beta 5/25 olur senin değerin gri alan olarak geçiyor düşük yani kesin emin olmak için 2 gün sonra kan verirsin değer yükselmiş olur hamileysen hakkında hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin
Sibelsibos Fatmmm 2 .67 den yükselen okudum ben burda 0.1 öğrenip şüphelenip bekleyen şimdi haftalık olan bacılar okudum ben burda herşey olabilir 🤗🤗🤗🥰
Fatmmm Sibelsibos çok teşekkür ederim ama sevinemiyorum düşğk ya biraz🥹 inşallah yükselir İnşallah sizde güzel haberler alırsınız en kısa zamanda
Sibelsibos Fatmmm kız bende sana Mezdeke oyna demedim ama morlini yüksek tut 2 gün sabır et tekrar test ver bizede hber ver valla böyle bi değer bana umut olurdu ben koruma çizgisiyle bile umutlanan kadınım he he heytttttt🤣🤣🤣🤣😘
Hungry Fatmmm benimkide çok düşüktü bacım 2 gün sonra arttı hatta ben 2 gün beklemeyip ertesi gün verdim
eflinmira_1 Fatmmm testi dün yapmıştın yarın bir daha ver cuma verirsen sonucu pazartesiye kalır sanırım
Sibelsibos Fatmmm bakkk ay ne güzel haber bu şimdi elini açıyorsun bu bacınada dua ediyorsun 😘😘😘🤲🤲 inşallah güzel artışlar ve güzel kalp atışlarını da duyarız inşallahhhhhh🤲🤲🤲