Zzeyynep04 Fatmmm tam belli değil canım birkaç gün daha bekleyip tekrar yap kanda hemen çıkmayabilir çünkü
Hazalaskin Fatmmm benim aynı böyleydi şuan kızım 1 yaşında 😂 ama benim adete bı hafta varken bu şekildeydi
Edaydemir Silik çizgi var idrarda böyleyse kanda kesin çıkar önce kanda belli olur zaten idrarda çıkmayabilir yazan kadını anlamadım öyle birsey yok siz test verin varsa çıkar Allahın izniyle hayırlı olsun
Fatmmm Sevimlianne_adayi evet 5 dakika içinde gördüm klomen kullandım bu ay 4 yumurtam büyüdü ama iğne vurmadı ihtimal çok yüksek diye 9 da gidip kan vericem
Zzeyynep04 Sibelsibos İdrarda kesinleştiğine emin olmadan kan testi verip sonra olumsuz sonuç alırsa üzülmesin diye dedim yoksa farkındayım ve kanda hamile olduğun bazen kesinleşmiyor biraz zaman geçtikten yerleştikten sonra kesinleşiyor bende de öyle olmuştu çünkü 😊
Sibelsibos Fatmmm güzel bir beta ile gel inşallah bana göre de hamilesin ama kan tahlili ile belirlemek en güzeli bekliyoruz güzel haberlerini 🤲😘
Sibelsibos Zzeyynep04 doğrudur canom her kadının farklı yansıyor maksatım eleştirmek değil seni sakın yanlış anlama 🙏😘😘
Sibelsibos Zzeyynep04 bide idrarde çift çizgi görse bile yanılma payı çok yüksek en güzeli şüphe varsa kan tahlili ama işte dayanamıyoruz ben kendi adıma çok sabırsız biriyim
Fatmmm avakadominigi kan verdim de sonuçlar çıkmıştır ama sistemden dolayı yarın sabah görünecekmiş🥲🥲