HaticeNur16 MelodyFairy hakkımızda hayırlısı olsun ama senin testte belli yani görmek istediğimiz için görmüyoruzdur inşallah
Sibelsibos cahilelafanlatamazsinyorulmaa canom bende gördüm vallahhhh ordalarrrr Allah’ıma ordalarrr😄😘
MelodyFairy cahilelafanlatamazsinyorulmaa şaşı oldum ben bilemiyorum kuruma çizgisi diye de heves etmek istemiyorum çünkü dedikleri zaman fark ettim bende🫣
cahilelafanlatamazsinyorulmaa MelodyFairy sen en iyisi regl gününe kadar bekle o zaman yap, bu çok iyi bir test yanıltıcı olacağını zannetmiyorum 😍
Sibelsibos cahilelafanlatamazsinyorulmaa buda hiç yok demez ya hadi git yap yemin ediyorum petrol ofisi gibi hemen gazı yüklüyor 🤣🤣🤣
Sibelsibos IKRAM_01 elim ayağım titriyor artk koca karı testleri araştırmaya başladım canommmm can bacımmmm amannn owwww😄😄
cahilelafanlatamazsinyorulmaa MelodyFairy zaten testi ilk attığında da belli belirsiz çizgi görünüyor 😍
Birdemet95 MelodyFairy canım adetine kaç gün var bilmiyorum ama adet öncesinde yaptığımda benimki de böyle kıl gibi silik çıkmıştı 😊