Sibelsibos MelodyFairy istenmezmi canım nasıl hayallerim var eşime şu süprizle haber vericem yok şunu yapıcam yok şunu yapayım diye hayaller içindeyim 😍😍🙈
ferhpnar MelodyFairy kız ben kaç tane test yaptım asla kuruma çizgisi görmedim asla inşallah vardır bi kan ver ya da elinde varsa bugün de yap belki koyulaşır
Sibelsibos MelodyFairy gel post açtım yeni bak kimler nasıl öğrenmiş belki umudun artar moralin yerine gelir kuzum 😘😘
ferhpnar MelodyFairy inşallah canım inşallah Rabbim doğru zamanda sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah 🤲
MelodyFairy ferhpnar adet düzenim tam şu aralık’ta diyebilisem keske ama maalesef 😏 yumurtlama takibi de ekstra stres yapıyor zaten aşısı stresli biriyim😒 o yüzden kan da hemen vermek istemiyorum negatif görmek yıpratıyor
HaticeNur16 MelodyFairy Bak mesela bu da benim dün sabah yaptığım test 2. Gecikme günümdü ama negatif. Geçen hafta kan vermiştim negatifti doktorum haftaya da gel demişti bugün de kan verdim bekliyorum ama negatif muhtemelen
HaticeNur16 MelodyFairy hakkımızda hayırlısı olsun ama senin testte belli yani görmek istediğimiz için görmüyoruzdur inşallah
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Sibelsibos kız bende görüyorum sanki hayali çizgiyi gözlerim yanıltmıyor değil mi 😄
Sibelsibos cahilelafanlatamazsinyorulmaa canom bende gördüm vallahhhh ordalarrrr Allah’ıma ordalarrr😄😘
MelodyFairy cahilelafanlatamazsinyorulmaa şaşı oldum ben bilemiyorum kuruma çizgisi diye de heves etmek istemiyorum çünkü dedikleri zaman fark ettim bende🫣
fizikcianne MelodyFairy benimde düzensizdi adetlerim. Adetten 5 gün önce bu testle öğrendim 🤣 1-2 gün daha bekle