Vilvilvil Karanfill ben de hacer yavşan düşünüyorum ama bir yandan da Rengin gibi abartılan bir doktor mu acaba diyorum gidip görmeden bilemeyiz de
Karanfill Vilvilvil aynen öyle bende o yüzden çok kararsızım. Bebek 8 haftalık olacak ortada doktor yok
ikikizannesi__ Vilvilvil kesinlikle deği hacer hanımda kardeşi Ayşe hanımda rengin hanımdan çok daha iyi ben 2 kizimoda Ayşe hanımda doğum yaptım çok memnunum
Bsrakaraboga Vilvilvil erkek olmasi sorun değilse meramda mustafa başaran basaran klinik doktorumuz cok inceliyor iyi bie doktor
usenmedimyaptimbirvelet Vilvilvil aaa çok şaşırdım benimki tam tersiydi ben tersledim doktoru o sancıyla bana sevecen yaklaştı çataldayken koluna koluna vurdum bir şey demedi dikiş yaparken sohbet etti oğlumu falan baya sevdi üzüldüm öyle bir şey yaşadığınıza ters anına denk gelmişsiniz demek ki 🥲
Vilvilvil usenmedimyaptimbirvelet aynı anda 2 doğum daha vardı ondan olabilir ben de öneri üstüne gitmiştim ama bazen de nasip işi oluyor o an ters anı olabiliyor dediğiniz gibi ama bir kere kötü anılar yaşayınca bir daha gitmek istemiyorum 🌸
Vilvilvil Tkckvci Aysel Kameri de çok duydum aslında yakın olsa tercih edebilirdim ama uzak olunca zor geliyor
Tkckvci Vilvilvil Meram uzak kalır haklısınız… Evinize yakın olması her durum için avantaj. Meram akademi hastanesini de duydum evinize yakın ise araştırın isterseniz
usenmedimyaptimbirvelet Vilvilvil haklısınız bende öneri üzerine gittim ilk doktorum tuğba sekmenli idi rengin hanıma geçtim hem hastane daha konforluydu
Rabiabulutt Hanımlar konyada özel meram akademi hastanesinde doğum paketi var her sey dahil 15 bin tl ben nihan hanima gidiyorum simdilik cok memnunum diger yerler cok daha pahali bilginiz olsun dogum paketi de yok
Vilvilvil Rabiabulutt Nihan hanıma iki üç kere kontrole gittim bende çok memnundum aslında sonra herkes rengini önerince ona geçmiştim. Nihan hanımın muayene ücreti ne kadar acaba? Normal doğumu destekliyor mu memnun musunuz
Vilvilvil Tkckvci Evet yakın olması avantaj oluyor kesinlikle. Akademi meram olur, özel büyükşehir, anıt, kızılay hepsine açığım 🤣
Rabiabulutt Vilvilvil Vilvilvil biz dogum paketi aldik her sey dahil icinde dedigim gibi ekstra ucret vermiyoruz daha cok yeniyiz 3-4 kere gittim çok sakin bir doktor normal dogumu da destekliyor diye duydum
usenmedimyaptimbirvelet Vilvilvil aynen😌sevindim açıkcası iyi bir doktor kötü hastanedeydi ama bana sende sezaryene kaçacak bir tip var diyince bozulup doktoru değiştirdim çok kolay bir doğumum oldu oysa acı eşiğim benim yüksekti hacer hanımıda öneririm size
Vilvilvil Karanfill Evet karar vermek zor. Hacer yavşan da çok ilgilenmiyormuş sanırım kısa sürüyormuş randevu içeri çok kişi alıyormuş falan. Daha sakin bir doktora gitmek daha mı mantıklı olur diye düşünüyorum
Karanfill Vilvilvil Benimde aralarında en çok aklıma yatan Ayşegül kebapçılardı. Bakalım artık eşimde bi arkadaşlarına sorsun
Rabiabulutt Vilvilvil 8+4 üz inşallah Perşembe tekrar gidecegim cok guler yuzlu sakin bir doktor cok fazla kişiden duydum dogum paketi olayini da cok sevdik ☺️