Vilvilvil Hanımlar biraz konuşalım mı hangi hastaneye, hangi doktora gidiyorsunuz? Muayene ve doğum ücretleri nedir?
Vilvilvil Karanfill ben ilk doğumumu Rengin hanımda yaptım Medicana da ama memnun kalmadım malesef.. Şimdi çok yeni daha 4 haftalık ne olur bilmiyorum hangi doktora gitsem karar veremiyorum.
Karanfill Vilvilvil ilk gebeliğimde Tülin yamana gidiyordum ama bu sefer başka birini düşünüyorum çünkü doktor son zamanlarda canımı sıkmaya başlamıştı sürekli sezeryana yönlendiriyordu. Rengin karataylı Hacer yavşan Ayşegül kebapçılar Aysel kamer. En sık duyduğum ve en memnun kalınan doktorlar ama daha karar veremedim
Vilvilvil usenmedimyaptimbirvelet çok tersledi. Açıklığım tamam olduğu için hemen çağırmışlar onu geldi sabah 7 gibi ama ben ıkınma konusunda zorlandım hemen doğuramadım açıklık iyi olmasına rağmen. Bana senin yüzünden trafik polisi ceza kesti hız yaptım yolda falan dedi o sancılarım arasında. Sonra dikiş esnasında canım çok yanıyor uyuşturun lütfen dedim sence uyuşturmamış olabilir miyiz dedi hep tersledi. Hatta doğumdan sonra dikişe başlamadan bunu nasıl toparlayacağız dedi yanındki hemşirelere.. doğum yapmış bir kadına sancı çeken bir kadına söylenmemesi gereken şeyleri bence. Beni çok etkiledi.
Vilvilvil Karanfill ben de hacer yavşan düşünüyorum ama bir yandan da Rengin gibi abartılan bir doktor mu acaba diyorum gidip görmeden bilemeyiz de
usenmedimyaptimbirvelet Vilvilvil aaa çok şaşırdım benimki tam tersiydi ben tersledim doktoru o sancıyla bana sevecen yaklaştı çataldayken koluna koluna vurdum bir şey demedi dikiş yaparken sohbet etti oğlumu falan baya sevdi üzüldüm öyle bir şey yaşadığınıza ters anına denk gelmişsiniz demek ki 🥲
Vilvilvil Tkckvci Aysel Kameri de çok duydum aslında yakın olsa tercih edebilirdim ama uzak olunca zor geliyor
Hatice_k Tkckvci bende on Tkckvci bende doğumu onda yapmayı planlıyorum nasıl gidiyor kontrolleriniz 🙏
Tkckvci Karanfill evet memnunum bnde çok araştırarak tavsiyeler üzerine gittim kendisine. Arkadaş gibi yapıcı olumlu iyi sevecen Bi doktor
Karanfill Tkckvci bende medovanın hastane ve çalışanlarının ilgi ve alakalarının çok iyi olduğunu duydum
Tkckvci Karanfill evet genel olarak güler yüzlüler. Doğum yapmış olsaydım tüm deneyimlerimi paylaşırdim ama ddgm gbi az kaldı