Bir_tirtilannesi Gizemcimm kötü düşünme çiçeğim ishal durumu bende de var yani tam olarak ishal değil ama günde 2 sefer tuvalete çıkıyorum malesef 😬 normalmiş ama uygulamada yazıyordu dün sürekli gaz sancısı gibi bir sancı var benim karnımda sa normal yani korkma 🌸 sertleşme durumu bendede var sürekli toplanıyor kızım bir yere canım yanıyor artık ama az kaldı
Bir_tirtilannesi Smia sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻 bende bir yandan riskli gebelikten takipliyim 2 sene önce bir kayıp yaşadım o yüzden benim. Sen neyden dolayı riskli gebeliksin canım
Onmer3538 37 deyim bende artık takatim kalmadı resmenn Kasık ağrıları eskisi gibi hareket edememe sanki göbek deliğinden çıkacak gibi hiç durmuyor. Çok korkutuyor beni babamızdan yok yanımızda cumartesi günü gelecek o zamana kadar dayan diyorum😄
Esranrbal Bir_tirtilannesi teşekkür ederim balım amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimiziii🥹♥️ Bugün ki kontrolde doktorum dedi daha önce varmıydı diye hayır dedim yoktu işte küçük ama ağrı yapar ağrın var mı dedi şu an yok dedim ama yapabilirmiş falan öyle söyledi ne bileyim kafama takıldı🥴 Ahhh sorma yemin ederim yata kalka yapıyorum hiç hevesim de yok ama mecburiiii kıııı😂😂 Ah o yanmalar ah ah hamileliğimden soğuttu bulantı+yanma😒
Bir_tirtilannesi Esranrbal çok korkulacak birşey değil o zaman hayırlısıyla halledilir aşko 😇😇🥰 kendi annem geldi memleketten yanıma onunla yavaş yavaş yapıyoruz bana elimi sürdürmüyor pek Allah bin kere razı olsun annemden 🥲🥲 hakları ödenmez valla 🙏🏻 bende mide yanmasından bıktım ve hâlâ mide bulantı ilacı kullanıyorum o ilacı içmedigim gün bütün gün kusuruyorum 🥴🥴
Bir_tirtilannesi Smia bu arada canım haftan daha erken neyden dolayı suni sancı verecekler yani kendi sancını bekleyebilirsin
Smia Bir_tirtilannesi kolestaz ve safra skntili o yüzden 38 de suni verip doğum yaptiricaklar ilkimde 35 de 3 gün boyunca verildi suni öyle oldu ne yazık ki
Kitabmikurdu Bir_tirtilannesi bende 34+4 üm sağlıkla mübareğiyle kucağımıza alalım hepimiz inşallah miniklerimiz siz doğumun kolay olması için hareketlere ne zaman başladınız merdiven inip çıkma olayı ne zaman yapılmalı
Bir_tirtilannesi Kitabmikurdu Aminn inşallah çiçeğim 😇🥰 36. Haftaya girdikten sonra dahada dikkat eder oldum daha sık yürümeye daha sık merdiven inip çıkmaya başladım bu haftalarda başlanmalı bence 🌸
Esranrbal Bir_tirtilannesi ay inşaALLAH balım ya ne bileyim gebelikte zaten herşey başlı başına stres oluyor 😂😂🫣🫣 Vallahi RABBİM razı olsun aynı annemde bana öyle geliyor gidiyor kalıyor yapıyor sağ olsun RABBİM annelerimizden razı olsun ya her zaman onlara güç kuvvet sağlık versin 🥹🥹 Ben bıraktım o bulantı ilacını da yanma beni delirtiyor aşırı olunca kusturuyor sağ olsun acillik oluyorum🥴🥴 RABBİM yardımcımız olsun biran evvel sağlıcakla kurtulalım amin😂 ♥️🤲🏻
Eraysen Bir_tirtilannesi 35+3 ten merhaba herşeyimiz hazır bekliyoruz bizim beyfendi biraz aceleci gibi 34+6 da düzensizde olsa 75 civarı sancı çıktı o yüzden doktorumuz dinlen desede pek mümkün olmuyor hava sıcak bol bol sıcaklıyoruz hemen bi dışarı atıyoruz kendimizi Allah bu havalarda hepimize sabır versin 🙏
EmineSerdar Bir_tirtilannesi bizde 36+3 olduk kizcemle küçük birşeyi bile doğum belirtisi mi acaba diye düşünup korkar oldum artık ayaklarım çok şişti bel ağrılarım var . Cantamiz fln hazır prensesimi bekliyorum artık hayırlısı ile
Bir_tirtilannesi EmineSerdar oyy hepimiz aynıyız 🙈🙈 hafta ve gün olarak 😀 hiç korkma çiçeğim korkulacak hiçbirşey yok valla benimde belim kasıklarım ağrısa o gün bugün mü acaba diye düşünüyorum 😅🙃🙃 ama maalesef belirtiler dinlenince geçiyor bel ağrısı bacak ağrısı bende de var çok normal artık iyice ağırlaştık çünkü sağlıkla doğsunlarda ağrı sızı geçer Allahın izniyle 😊💕
EmineSerdar Gizem2325 sezeryan olma sebebi ne acaba banada duruma göre sezeryanla dedi de o yüzden sordum
33begum Ipek_2017 bende 35+3 ağrım tok çok şükür bu ay için Sezeryan günü verilecek bakalım bayramda yakın bayramdan sonraya da geç kalıyor bayramda hastanede olabilirim bu gidişle
Zeyneparsln Bir_tirtilannesi 36+6 yım sabah nişanım geldi Şuan kasıklarımda batma yapıyor çok hareketli 🫣
Begum35350 Gizemcimm bende 36+0dayım . Benim de ishal sıkıntım var ya. Ama sürekli gitmiyorum tuvalete günde 3 kez filan. Ama geçmedi 3. Gün olacak. Susuz kalmıyorum bence ama 3 günü geçerse doktora söylemekte yarar var.
Tugcedmr_cn Bir_tirtilannesi ya bende yalandan zıplıyorum işte pilates topunda aklıma geldikçe 😅 sırf eşim bunu boşuna mı aldık demesin diye 😅😅 valla yeni yıkayıp ütüleyebildim kıyafetleri. Ada çayını deneyeyim bende
Bir_tirtilannesi Tugcedmr_cn ayy iyi yapıyorsun inşallah etki eder 🤭😂 ben hiç almadım pilates topunu valla ayakta zor duruyorum bide onun üstünde duramam eşime alalım dedim bir ara aşkım dur başımıza iş açarsın sen dedi almadı 😂😂 haklı adam sjsjsjs