Mrsfly Mdf17 kiraz henüz çok cazip gelmedi bana bu taraflarda normalde çok severim ama markette denk geldiklerim henüz çok iç acıcı değildi ama onu daaa merakla bekliyorummmm 😂
Mrsfly Elifeski22 ayyyy hadi hayırlısı canım ii sonuçlar çıkar inşallah. Bana muz yasak zaten kabızlıkla başım dertte 😅
Crocus20 Mrsfly ayy bende sadece kendimi öyle sanıyordum. Ben normalde meyve yemem pek midemi ağrıtırdı. Şimdi hamile olduğumu öğrendiğimden beri deli gibi meyve yiyorum hele şu 2 haftadır kiraza acayip sardım. Şuan meyve olsun yeter diyorum valla ağzım sulanıyor ismini dhi duyunca. Banada ilk gebeliğimde doktorum meyve yiyorsan yeme demişti suyum fazla diye o zaman yemiyordum hiç böyle. İnşallah ilerleyen zamanlarda bu durum suyu etkilemez
Crocus20 Mdf17 şu 2 haftadır bende öyle kiraza sardım. Portakal,karpuz,kavun,elma,şeftali,çilek,kayısı filan baya yiyorum ama kiraz varsa direk ona atlıyorum.cinsiyeti belli mi sizin?
yanlisanlamaama Mrsfly ben düştüm hatta hızımı alamadım smoothie falan yaptım, yoğurtlu meyveli karışımlar yedim sonra bebeğin sıvısını yükselttim 🥲 meyvenin şekeri direkt bebeğe geçiyormuş bu arada perinatolog detaylıda uyarmıştı beni. Şekerim de bu yüzden sınırda çıktı. 6.ayımdan itibaren bir tane bile meyve yemedim yasaktı şimdi 37.haftaya girdik abartmadan az az yiyorum bende bağımlıyım maalesef 🥲
Mrsfly yanlisanlamaama oy kıyamam ya bende aynı şeyden korkuyorum smoothie felan yapmıyorum ama bildiğin yiyorum meyveyi. Benim detaylıda da su üst sınırda çıktı haftaya şeker yükleme testim var korkuyırum valla ama kendimi de durduramıyorum.
yanlisanlamaama Mrsfly biraz dikkat etseniz çok iyi olur bu su fazlalığı erken doğumu tetikliyormuş bebekte de şeker hastalığı yatkınlığı yapıyormuş benim gözüm korktu valla doktorlarım çok ciddi uyardılar. İnşallah şeker yüklemeniz normal çıkar
Mrsfly yanlisanlamaama çok haklısın canım. Neyse ki sen atlatmışsın sıkıntılı dönemi. Sağlıkla gelir inşallah