Arzuu_t Dogan-ca29 kuzenimin cocugu cagan toprak Cok akilli bilgili sanki karsinda 2 yas degilde 42 yasinda bilgili görmüs gecirmis biri duruyor gibi konusuyor 😅😅
Dogan-ca29 adalinda-35 maşallah ya çok güzel dönüşler aldım sayenizde kararım pekişti teşekkür ederim 😇
Sedosh Benim arkadaşımın çocuğu var 3 yaşında mükemmel bir çocuk nazara gelmesin diye sürekli dua ediyoruz huysuzluğu yok arkadaşım o kadar rahat ki muhabbetini eder kahvesini içer tekrardan maşallah
Ruyammmm Dogan-ca29 Kreşte çağan isminde bir öğrencim vardı. Unutamadığım cocuklardandır güler yüzü tatlı dili bakışları ve merhameti ile. Biraz hreketli haylaz yapıdaydı ancak inadı kırıp dökmesi yoktu (haksizlik harici) sosyal becerileri çok gelişmiş çok akıllı bir çocuktu. Cok başarılı olacağına eminim:)
Dogan-ca29 Ruyammmm ayy inşallah başarı hep onunla olur hepimizin ihtiyacı var başarılı nesile 🤲🏻🥰 çok teşekkür ederim öğretmen hanım
Mudesyu Biz de Çağan ismini düşünüyoruz şuana kadar daha çok sinen başka bir isim olmadı. Cevapları okurken gülümsedim. Yanına başka isim düşünüyor musunuz
Dogan-ca29 Mudesyu inşallah sağ salim alırız bebekleri kucaklara 🥰 eşim Alp ismini çok istiyo ama emin değilim ben. Alp Han Dora isminlerindrn birini düşünüyoruz yanına inşallah
boz-elaa Çağ.. ile baslayan erkekler tanidigim kadariyla cok uyanik ve biraz da palavraci oluyor 😬 Kafalari hinliğe basıyor yani..
Dogan-ca29 boz-elaa aman yarabbi 😅😅 Allah korusun ya… Ben karar verdim gibi 😬 Başka hiç bir isim içime sinmiyor 🤷🏻♀️🥰
Pekii Dogan-ca29 öğrencilerimiz vardı 3 tane çağan tanıdım felaket şımarık, hareketlerinden kurtlanan bir o kadar da tatlı dilli çocuklardı hepsi de sizin bebeğiniz de sağlıkla gelsin inşallah 🥰
Dogan-ca29 Pekii hııımm azıcık korktum öğretmen hanım yetiştirmeden dolayıdır belki 🙄🤭 çoook teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelir 🤲🏻🥰