ElifKarata Ajftjbdr7jjfdshj 4+6 🥰 8 inde randevum var bakalm inşallah kese bebek görülür. Dün tahlil yaptirdim beta 1423 çıktı.
Ajftjbdr7jjfdshj Pempecikk bildirimler gelmedi girince gördüm msjinizi Rabbım sağlıklı şekilde kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Ajftjbdr7jjfdshj Bryldz7 yaa aramızda pek bisey yok maşallah belirtileri neler cnm sendede arada karın bel ağrısı oluyomu
Bryldz7 Ajftjbdr7jjfdshj özellikle karnım ağrıyor hele çok iş yaparsam ,göğüslerim sizlıyor, gittin mi hiç doktora
Sevgigarhan0105 Ajftjbdr7jjfdshj @“Ajftjbdr7jjfdshj” Ajftjbdr7jjfdshj bel ağrısı çok fazlaydı o hafifledi şuan karnımın altına birden bazen sancı gibi kramp girip ağrı oluyo
simaymasalim Kızlar nezaman gidicez doktora ya bilmiyorum kızımda bhcg değerim yüksekti hemen gittim kese görüldü ama bunda değerim 49.9 du 2 gün sonra 189 olmuştu nezaman gitmem gerekiyor bilemedim
Ajftjbdr7jjfdshj simaymasalim 5 hafta olmasını bekle istersen veya 4+4 4+5 fln istersen bnde onu bkliyorum cnm
simaymasalim Ajftjbdr7jjfdshj son regl günüm 29 nisan ama ben her ay önceki regl günümden 5 gün sonra oluyorum ona göre hesaplayinca 4+4 oluyorum regl günüme göre 5+2 görünüyor bilemedim ondan sanırım dedim 😅
Papatyaaam Merhaba bende 3 gebeligim 9 ayın sonunda çok istedik eşimle 4+6 daha çok miniş kasık ağrılarım çok hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
simaymasalim Papatyaaam hayırlı olsun kaç değerle öğrendiniz acaba ve doktora nezaman gitmeyi düşünüyorsunuz 😊
Ajftjbdr7jjfdshj Papatyaaam Amin inşallah Rabbım hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bu haftalar böyle ağrılar oluyor sanırım hepimiznki aynı, 😀