Sacmalama_engiinn Deletedmom_116 zaten kendisi piyasada yok asistanı bakıyor ilk hamile kaldığımda her 10 güne bi farklı doktora gittim hepsini denedim en son hangisi hoşuma gittiyse ona gittim hamileliğim boyunca hdjssks
Deletedmom_116 Sacmalama_engiinn ben İlkte özele gidiyodum Sonrada her doktora ellerim kendimi sjsjsj 🤣🤣Miley meteyi övüyor Onuda beğenmedim çok ters
Deletedmom_116 Busrabulduk- bı aralar mekanimdi oralar🤣amacamgil Annemgil hep orda Amcamgilden cikmazdim bekarken🤣🤣
Sacmalama_engiinn Deletedmom_116 ak yokuşu biliyorum da fabrikaları bilmiyom o kadar detaylı gezmedim jdhdjs
Busrabulduk- Sacmalama_engiinn detaylıya nasıl randevu alacağız önce kendi doktoromuz mu muayene edecek
Sacmalama_engiinn Busrabulduk- evet önce kendi doktor muayene edecek detaylıda randevu verecek başka doktora
Deletedmom_116 Sacmalama_engiinn Neyse işte akyokusa giderken geçen buralardan 🤣🤣Sefikcanda aynı hemen solunda kaliyo yakın 😁🤣
Deletedmom_116 Sacmalama_engiinn Acilde denk geldim bı kaç kere Resmen çocuğa bakmadı bile geçiştirdi dusuktede denk geldim gene aynıydı
Sacmalama_engiinn Deletedmom_116 ne yazıkki doğumda acilden giriş yaptım yatışımı o yaptı zamanında çok sövdüm sonunda yüzleştim jdhdk
Deletedmom_116 Sacmalama_engiinn Kiz Mahvetti beni düşük yaptığımda üç gün zar zor yattım daha salmicakti 😭🤣🤣
Sacmalama_engiinn Deletedmom_116 kız valla doğumdan sonra 40ın çıksın buluşma ayarlayalım ne zaman müsait olursan yaz tam gelsin bebeğin biraz büyüsün havalar da ısınmış olur alakova otobüs terminaline yakınım ztn
Sacmalama_engiinn Deletedmom_116 imza at kaç bende öyle yapıyordum istemiyorum diym imza atıp kaçıyom jsgjde
Deletedmom_116 Sacmalama_engiinn olur asko ayarlayalım Ama ben zor gelirim 😂Benimki pek dalmaz galiba çocukla otobüse bindirmez 🥴