esra1791 Cambardak__ benim eşim ameliyatını çok önceden olmuş şuan 2. çocuğumuza hamileyim ve ikiside ilk denemede oldu . Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲❣️
umutlubianneadayi Seyma5050 hiç üzülme canım herşey Allah’tan vermiyosa vardır bi bildiği biz istiyoruz ama hayırlı olanı verecek olan Allah rabbim gönlüne göre versin inşallah 😊
Seyma5050 umutlubianneadayi tabiki öyle Ocak ayında 6aylık erken Doğumla bebeğimi kaybettim oyüzden çok üzülüyorum aklımdan çıkmıyor tekrar bu duyguyu yaşarsam bana melhem olacak :(( çok boşlukta hissediyorum onu kaybettiğimden beri
Edsn Cambardak__ ya benim arkadaşım var eşine teşhis konulmuş ameliyat olacağını söylüyordu sonra duyduk ki ameliyat olmadan hamile kalmış olabiliyor yani ☺️👍
umutlubianneadayi Seyma5050 Allah sabrını arttırsın canim inşallah en kısa zamanda hayırlı bi şekilde hamile kalabilirsin
Cansu0655 Cambardak__ benim eşimde ameliyat olmadı ilk denemek istedik bende de polistik over var ama 25+2deyim şükür herşey yolunda bebeğiminde benimde
Cglumt Cambardak__ benim eşimde oldu 3 ay sonra hamile kaldım 🙏🏻 psikolojimizi rahat tuttuk hep hiç odaklanmadık oda çok önemli
gizyyy Cambardak__ eşim ekim ayının başında ameliyat olmuştu ben ekim ayının sonunda hamile kaldım şuan 32 haftalık hamileyim
Cambardak__ gizyyy ameliyattan sonra 1 ay ilişki yasak dedi bizim doktorumuz ama ben acele ediyorum her ayı denemek istiyorum 😔
Sevgi-59 Cambardak__ arkadaşımın eşine de öyle söylediler ameliyat olcaktı ama olmasına gerek kalmadan hamile olduğunu öğrendi ❤️ O yüzden umut her zaman vardır 💓
Merve10 aycicegi22 27 haftalık hamileyim. Tüp bebekte sprem sayısının önemi yok sadece belli bir şeye bakıyorlar yanlış hatırlamıyorsam hareketlilok kısmına. Hatta hiç sprem yokken bile bir ameliyat yöntemi ile sprem üretiliyor. Yaptırmayı düşünüyorsaniz ertelemeyin boşuna zaman kaybı ben keşke daha önce yaptırsaydm dedm. Hu arada ikinci gebeliği düşünürken çıktı varikosel
aycicegi22 Merve10 özel olmazsa sizde de ileri hareketlilik mi düşüktü? Eşimde toplam sperm sayısı 41milyon ileri hareketli %27 çıktı
Merve10 aycicegi22 bizde sprem sayisi ve hareketlilik normal yolla gebe kalacak kadar değildi. Ama sizin yazdığınız değere göre normal yolla olur 41 milyonun içerisinde kaç milyon hareketlilik var
Meliysaa Cambardak__ bende polikistik vardı, eşimede kesin ameliyat olman lazım dedi. Bana ilaç tedavisine başladı,eşimede ameliyat dedi. İlaçları kullanmaya başlamadan hamile kalmışım, ameliyattanda kurtulduk 😀
Nazli_001 Cambardak__ benim eşimde oldu canım ameliyat gecen sene 2021 Aralık ayında o zaman kızım küçüktü düşünmüyorduk ama şubat ayında denemeye başladık nısan ayında adet olmadım hamıle olduğumu öğrendim bıze de olmaz 2. Bebegınız 1. Büyük bır mucize nasıl oldu kendılıgınden diye çok doktor söyledi ama Rabbımın ışi ona güven ona bırak dılediğin vede gönlünce olsun inşallah
Cambardak__ Nazli_001 o kadar yoruldum ki, nasipse haftaya eşim ameliyat olcak sonrasında olur inşallah çevremdeki insanlar hep hamile ben baskı altında kaldım niye olmuyo diyolar eşimin varikosel olduğunu soyleyemedik çok kötü hissediyoruz 😐😐 peki ameliyat nasıl geçiyor hemen ayağa kalkıyor mu
Nazli_001 Cambardak__ bır Nevi sezeryan ameliyatı gibi hatta ondan daha basit diyebilirim eşim 3 gun sonra ayaklandı ama 3 ay ağır ısler ağır kaldırmak yasaktı
Marsmelow Cambardak__ ameliyattan sonraki gün eşim 3 saat araba kullandı. Ağrı sızı olmuyor. İlk hafta şişlik oluşuyor ara ara buz koyunca geçiyor. Sonra da normale dönüyor. Gazi üniversitesinde ameliyat olmuştuk çok memnun kaldık.