Echngr Kızlar geçmeyen karın ağrım var vajinada batma hissi bu karın ağrısı beni çok yormaya başladı artık sizdede var mı aynı sorun adalat vermişti doktorum ağrım oldukça onu kullanıyorum 34+5 teyim
Zehradinc Echngr valla canım bende 34+2 oldum ağrılarım daha yeni yeni başladı kramp gibi giriyor ara ara henüz doktora gitmedim umarım korkulacak şeyler değildir
Birerkekbirkizannesi Echngr ben de yarın 34 oluyorum, her ayağa kalkışımda kasılıyor karnım, gece sağa sola dönerken acıyla uyanıyorum, sürekli akıntı var, doktor normal diyor🤷🏻♀️ suyum gelmediği sürece gitmeme gerek yokmuş. Ağrılar çok yoruyor artık 🥹🥹
gizem_zybk Echngr 32+3 teyim bende geçmeyen değil ama arada karnıma giren ağrılar bende de mevcut dün doktorumdaydim şükür hersey yolunda eminim sizinde öyledir siz bizden hafta olarak büyüksünüz bide benimde karnıma ağrı girince korkuyorum ama dinlenince geçiyor çok şükür son zamanlarımız hayirlisiyla bi geçeydi 🫶
Echngr Hilal2901 sürekli karnında kasıklarımda ağrı var rahatsız edici midemi bulandırıyor artık ağrılar
Melikekabil41 Echngr bazen bana da oluyor acayip iğne batması gibi kuyruk sokumum bile ağrıyor artık doğum yaklaştıkça ağrılar artıyor sanırım
Melikekabil41 Echngr benim de 33 haftam ama aşırı oynuyor bazen oynarken içimi acıtıyor korkuyorum suyum patlayacak diye
Echngr Melikekabil41 bende öyleyim işte ama çokta dayanıksız ben kan verirken bile ağlayan insanım bakalım doğum vaktinde ne yapıcam
Echngr Melikekabil41 benim bebişim hareketlerine azalıyor bu ağrılar varken çok sık sertleşiyor karnım birde Çarşamba günü kontrolüm var sorucam doktora her gitmemde bir şikayetle gidiyorum bıktı benden artık 🤦🏼♀️
Zuleyhasc Melikekabil41 aynı benim de öyle 33+3 şuanda ve son iki üç gündür özellikle çok hareketli ve canımı acıtıyor bazen. Kuyruk sokumu ağrısı ve bel ağrısı da çok yaşıyorum ve aşağılara baskı da başladı
Melikekabil41 Echngr Ahaha olsun bende aynıyım çok korkuyorum benimde çarşamba kontrolüm var bende merak ediyorum sorucam bi kaç soru 😇
Echngr Zehradinc ben geçtiğimiz haftalarda zehirlendim ondan beridir karın ağrım hiç geçmiyor bende bekliyorum bakalım kontrolde doktorum ne der
Melikekabil41 Zuleyhasc of evet aynı şeyleri yaşıyoruz resmen aşşağı baskı yapıyor böyle değişik şeyler yaşıyorum belim kopuyor bazen
Zuleyhasc Melikekabil41 bir de söylemesi ayıp beş altı gün ishal oldum. Yani endişelendim baya acaba hepsi doğum başlangıcı belirtisi mi diye. bugün doktora geldim birazdan söyleyeceğim doktoruma.
birnilmeselesi Zuleyhasc çıkınca bizimle paylaşırmısınız 🙈 bende yarın gidcem kontrole 32+2 yim 31+2 de doğumu durdurdular ufacık ağrı olsa teakkuza geçiyorum hemen 😅