Mltsnl Hafizebirhanim valla bilmiyorum ki kesin bişey de demiyor başka doktora da gideceğim onun için hatta dedim haftaya yine değişir mi diyor belli olmaz 😀
Hafizebirhanim Mltsnl ay tovbe estağfurullah seninki dogana kadar gostermicek belli (: MasAllah pek edepli 😁
Hafizebirhanim Ebrusena sudan kastın gunluk akintinin su gibi gelmesimi yoksa bardaktan bosalircasina gelmesimi 🙄
lorix35 Shf benim ilk 3 ayimda hiç mide bulantısı mide yanmasi gibi sikayetlerim olmamıştı şu an 14+6 bu ara ne yesem aşırı olmasa da hafif bir mide bulantisi yapıyor
Ebrusena Hafizebirhanim Yok canım bardak boşalır gibi değil akıntı su gibi çamaşırım sanki çişini yapmışsın gibi oldu
Gecemboncugumm Hafizebirhanim Hafizebirhanim 15+2 olduk. Cinsiyetimiz belli değil henüz cuma günü randevumuz var inşallah belli olur. Beyaz zıbın, mendil, müslin örtü aldım sadece 😁
Hafizebirhanim sevaldqn1 😍😍😍 oodumu olcakmi.anne olacakmiyiz derken simdi hazirlik yapmaya baslicaz ya saka gibi (:
Zeykan Hafizebirhanim 15+1 indirmde yoyko beşik vardı dayanamadım aldım 😄 daha cinsiyeti belli degil 16.haftada gidecegiz
Hafizebirhanim Zeykan ayy yoyko bende begeniyorum.ama.fiyati kadar varmidir acaba (: sen bi bakta yorumunu guncelle (: