Annevekizi Birdemet95 bat 19 2 günde bir bir gün arayla değerlendirip kayıt tuttum uygulama üzerine çok umutluyum bu ay inşallah olur 🥰🥰💗
LamiyaCetinkaya Birdemet95 benim bat 19 Haziran, regl biter bitmez günaşırı deniyoruz adetim baya düzensiz. Bakalım bu ay tutacak mı 🥲
Larraa Merhaba, 18 Haziranı görünce dayanamadım ve sonradan farkettim. 18 Haziran doğum günüm, Bat 20 Haziran. Bugün aşılama yaptırdım. İnşallah bir doğum günü hediyesi olur sonucum 🥰 Bekleyen herkes güzel sonuçlar alır inşallah 🙏🏻🌸
Birdemet95 Larraa ayyy inşallah Rabbim sağlıkla en güzel hediyeni nasip etsin sana ve tüm minik mucizesini bekleyenlere🥰🥰p
Motherandbaby_ Benim de regl tarihim 19 Haziran kürtajdan sonraki ilk korunmasız ilişkim inşallah çok bekletmeden tez zamanda çift çizgiye kavuşuruz ♥️🌸
Birdemet95 Motherandbaby_ Amiinnn inşallah sağlıkla nasip olsun😍 çok geçmiş olsun birdaha yaşatmasın Rabbim
Nuur2124 Ay benimde beklediğim tarih☺️Üstelik eşimin ailesiyle ailemin tanışma yıldönümü ve evlilik yıldönümümüz🙈o zaman tamamen tesadüf olmuştu inşallah pozitifi görürüm o gün dua edelim birbirimize🌼🌼🙏
Birdemet95 Nuur2124 Ahh dilerim ki bu tarihe mucizeni öğrendiğini ekleyebilesin🥲❤ Dualarımdasınız hepiniz🥰
Birdemet95 Meli-sa ilk gebeliğimde göğüs ucu yanmam vardı, karın altında siyah çizgi oluşmuştu battan önce ve adet olacakmışım gibi oluyordum
umutluanneadayi Meli-sa inşallah canm bakalım her ay hüsran olmasına alıştım umudum bitmesine ramak kaldı 🙃
Birdemet95 umutluanneadayi umudu kaybetmek yok her güzellik zorlukların ardından gelir ve çok kıymetli olur Hayırlısıyla hayırlı haberini alırsın inşallah 🥰
umutluanneadayi Birdemet95 3sene oldu ve bugün rahimimde tümör olduğunu öğrendim patoloji sonucumda yarın doktorumla konuşmaya gideceğim 🥲 sonucu ne olacağını bilmiyorum ve artık çıkmaz sokakta gibiyim 🙃
Birdemet95 umutluanneadayi kötü huylu mu canım? Çok geçmiş olsun şafi ismi ile şifa versin Rabbim Dua edeceğim 🤲🏻
umutluanneadayi Birdemet95 bugün çıktı sonucum ablam ebe o tümör var dedi yarın doktorun sana gerekli açıklamayı yapar dedi bu kadar bilmiyorum nasıl bir huylu 🙃
ANurrr Benimde bat 20 bu ay ovülasyon testine başladım daha pik görmedim ama artık Allahtan hayırlısı 💐🎋