cansureis kalorisizpatates Bendede sadece sol tarafımda ağrı oldu böyle batma gibi ama bilemiyorum ya bide romatizma hastasıyım hamilelikte hafifliyormuş denildi günlerdir de bi rahatlık var bakalım 😇
Bahar03_ Benim de 13 u adet olacağımda hep 1 hafta önceden kasik agrim olurdu bu sefer birsey yok 4 ay önce bos gebelik yasadim insallah bu sefer tutar
Ceydaab Miracleee ben de geçen hafta salı yaptırmıştım çatlatma iğnesi de sat 16 mayıstı acaba erken mi gelir ne zaman test yapılıyor bilginiz var mı🥲
Miracleee Ceydaab 12 veya 14. Gun iğne etkisi geçiyormuş. 15. Günden sonra test yapın diyorlar ama bekleyemem tabi yaparım erkenden 😁
Ceydaab Miracleee bende sabredemem hiç ama geçen ay 11. Gün yapmıştım pozitif gördüm sonrasında çok üzüldüm bu defa yapmıcam 🥲
Birdemet95 cansureis 😂😂 aynen aynen bendee ovulasyon testi de aynı şekilde bi akşam bi sabah yapıyorum nolur nolmaz diye😂
Nergizos Ceydaab kimyasal mi oldu? Ben de geçen ay 21.gun yaptım pozitifti ama kimyasal oldu. Adetim geçmeden bu sefer ben de yapmiycam
papatya-0 Miracleee ahaha o kadar haklısın ki 😅 şuan aynı durumdayım bat 14 15 16 birde doğum günüm babalar gunude var olursa çok güzel olucak amin 😍🥰❤️🥲🥲
Miracleee papatya-0 hası inşallah canım. Herkes birbirine dua etsin 🤲 kimin duası kabul olur Allah bilir 🪻
papatya-0 Miracleee evet Allah kimsenin kucağını boş birakmasin hayırlısıyla hayırlı güzel haberler alalım 🥰🙏