En tuhaf hikaye bendedir 😂 Pcos hastasıydım geçen sene diyetisyenle 10 kilo vermiştim daha sonra işe başladım diyetisyene ara verdim ama kilo almadım o süreçte. Aralık ayında tekrar başladım diyetisyene 3 kilo verdim. Son adet tarihim 28 Ekim, 2 ay adet olmayınca doktora gideyim dedim. Bu arada 10 kiloyu verince adetlerim düzene girmişti. Doktora gidene kadar kaç defa test yaptım kaç defa kan verdim Allah bilir 😂 13 ocakta doktora gittim enfeksiyon var fitil vericem ama kanda gebelik bakalım ona göre kullan dedi. Çalıştığım için 20 ocakta gidebildim tekrar doktora. Gebelik yoktu fitil verdi. Adet olmam için de Protestan iğne verdi 10 gün içinde adet olmalısın dedi. 24 ocakta iğneyi vurundum, fitili de adet geçsin öyle başlayayım adet olursam yarım bırakmak zorunda kalırım diye kullanmadım Allah tarafından bebeğimi korudum 🥰 10 gün içinde adet olmam gerekirken olmadım 6 şubatta doktora gittim 13 gün oldu adet olmadım diye. Ultrasonda bir baktık 5 haftalık hamileyim şok olmuştum Rabbimin mucizesi oğlum bana şimdi 22+5 olduk sabırsızlıkla bekliyoruz 🥰