kızım 2 ay 13 günlük normalde de çok kusan bir bebek ama bugün öyle böyle kusmuyor. yiyor kusuyor hatta yedikten 2-2,5 saat sonra bile aşırı çok kustu. yarın için doktora randevu aldım ama çok tedirgin oldum ne olabilir acaba?

defneemom canım benimki de 2 ay 3 günlük ayni böyle aşırı kusuyordu emzirdikten sonra bile çok kusuyordu hastaneye gittik reflusu var dryp reflu Yatağı önerdi onu kullandık daha iyi oldu kusmaları cok azaldı günde 1 defa falan kusuyor

defneemom eğer idrar tahlilinde bir enfenksyon çıkmazsa büyük ihtimal reflusu vardır. Benim oğlumda çok kusardi idrarda enfenksiyon çıktı doktor sünnet ettirin dedi ettirdik enfenksiyon geçti ama kusması geçmemişti bir daha goturdugumuzde reflü dediler oda 7. Aya doğru geçti. Yani kusma ya enfenksiyon ya da reflü sebebi

Bet1 yaa enfeksiyon olabilir mi😮‍💨 ben o zaman yarın kesin götüreyim

• Bet1 bunu yanıtladı.

Yaa kıyamam defne kuşuma çok geçmiş olsun canım mutlaka götür doktora dediğin gibi kusması ekşiliyse üşütmüş de olabilir

defneemom reflü olabilir beslendikten sonra bir süre dik tutmanızı tavsiye ederim birde bunun damlası vardı ben onu kullanmıştım maflor

defneemom böyle katı kıvamda yoğurt gibi diyim eğer böyle kustuysa süt yarıyor demek dedi doktorum ama sen yine de yarın bi doktora göster çok geçmiş olsun canım