defneemom idrar verin mutlaka kültür alıyorlar zaten kusma sebebiyle gidince. İnşallah yoktur ama sıkma canını kusması ne şekilde oluyor benim oğlum fışkırarak kusuyordu baya çoktu kusması ama çok şükür kilosuna hiç etki etmiyordu önemli olan da o

CmreKsidar ya birde mama veriyorum sadece sütüm yok, bu mama da kolay sindirim defne biraz gazlı ya ondan mı kusuyor acaba

defneemom katı kıvamda kusuyorsa normaldir canım bence peynirimsi bı kusmuksa

Bet1 hayır fışkırarak kusma olmadı bizde hiç. evet tahlil yaptıracağım en iyisi😮‍💨

• Bet1 bunu yanıtladı.
      • Bet1 bunu beğendi.

defneemom o zaman bana normal geldi kusması fazla beslenme den de olabilir. Sadece anne sütü mü alıyor yoksa mama da kullanıyorsanız belki maması dokunuyordur. En iyisi götür için rahatlamış olur hem

defneemom maflor turuncu olan hem probiyotik hem reflü için vermişti doktor düzenli kullanmak gerekiyor gaviscon toz şaşe de vermişti

defneemom fazla geliyordur midesine canım belki sütün arttı sütün doyuruyor ondan olabilir sen yine doktora sor da

defneemom merhaba benimde bebeğim 2 ay 2 günlük oda çok kusuyor doktora götürdüm idrar yolunda enfeksiyonu var dedi

defneemom suprax die bir ilaç verdi 7 gün kullan getir Bakalm dedi bugün götürdüm durumu iyi dedi doktor ama hala kusuyor bebeğim😒

defneemom allerji de çok kusturur canım ☹️ poposunda derin pişik, kakasında mukus köpük kan çimen yeşili renk cildinde isilik ya da egzama gibi döküntüler, beslenirken reddetme kaka yaparken zorlanma ıkınma gibi şikayetleriniz varsa hepsi ya da bir kaçı çocuk allerjiye götür muhakkak