havvaylmz52 Zln2152 evet 3 gundur agrim vardi acile gttim nst ve 2 saat arayla altdan muyane yapti acilma varmi diye sonuc hic bsy yok😊 ama cok daralmaya basladim rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin🤲
Zln2152 havvaylmz52 benimde ağrılarım varda işteee açılma da olmayınca pek birşey değişmiyor. İnanın bende daraldım ağrılar gece uyutmak bilmiyor nefes darlığı ve ödemler cabası inşallah bizi çok bekletmezler ben 40da bulur diye korkuyorum 😀
Zln2152 Srperg ayy keşke ağrılardan dolayı dayanamıyor artık insan. İnşallah zamanında gününde doğarlar 🥹
Srperg Zln2152 kac haftalıktı senin agrin varsa iyi benim sançım yok çatı muanesi yaptımı açılman var mı
Zln2152 ku4iremmmm- ya bu bebekler neden böyle inatçı kimisi yA erken geliyor kimisi de geç geliyor gününüz dolunca gelsenize yaa😂 Bende benim bebiş 40ı bulur diye korkuyorum 😖😂
Zln2152 dd-m44 yok kuzum kaşıntım falan yok ama sen muhtemelen mantar enfeksiyonu kapmış olabilirsin muayene ol ihmal etme
dd-m44 Zln2152 ne biliyim olmadım hiç muane valla artık doğumdan sonraya bırakırım devam ederse o zamn tedavi olurum