Elzem07 Zln2152 12+4 olduk bile.. lime kadarmısız, yarın doktor ablamıza soracağız bakalım iyi miyiz :)
Hhbnhbnjvv Erbil21 gececek hepsi guzelim hep dua ve sabr et ve bide Sukur et ki Guzel Allahım sana bize hepimize mucizelerin en guzelini vermis🌸🤲🏻🌸
Erbil21 Hhbnhbnjvv inş Allah razı olsun ilk bebeğimi kaybettim sadece 1 hafta bakabildim bu ikinci gebelik ama çok zorlanıyorum artık bitsin istiyorum psikolojim bozuldu 🥹😭
DenizimD 33+2 🍍 olduk ve çok heyecanlıyız şafak 39 sezaryen olacak dua edelim hepimiz Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
dd-m44 Zln2152 aynı valla benim bir aydır böyle ağrım var ama bu haftalarda arttı özel bolgende kaşıntı filan oluyor mu ben ne yapacağımı şaşırdım artık
Zln2152 Srperg evet gerçekten öyle onlara kalsa 40 bile geçecek ama bizler için zor benimde ağrılarım arttı uykuyu unuttum resmen elimde olsa 38 de doğuracağım
Zln2152 dd-m44 yok kuzum kaşıntım falan yok ama sen muhtemelen mantar enfeksiyonu kapmış olabilirsin muayene ol ihmal etme
gulsahklkn Sena_gEmici Evet hissediyorum çok yorulduğum dönemde özellikle saatlerce temizlik yapıp bişeyler yemediysem o zaman hissetmiyorum uzandığımda hafif hafif vurmaya başlıyo onun dışında sürekli hareket elinde hatta uyumuyo mu diye doktora bile sordum 😂
ku4iremmmm- Zln2152 hiç bir belirti yok 😄bebeğim memnun yerinden galiba bugün kontrole de gittim nts de sıfır sancı hiç yok kendimce de Bi belirti yok yani ne gelen giden yok valla 😂😂q
Zln2152 ku4iremmmm- ya bu bebekler neden böyle inatçı kimisi yA erken geliyor kimisi de geç geliyor gününüz dolunca gelsenize yaa😂 Bende benim bebiş 40ı bulur diye korkuyorum 😖😂