Aydoss Kızlar testime bakar mısınız aslında adet olalı 16gun oldu ama geçen ay 5gun önce adet oldum ve normalden daha azdı şüphelendim test yaptım gölge gibi görüyorum sizde bakar mısınız
bbtrn Aydoss Bende de bı kaç kere böyle olmuştu yanlış yönlendirmek istemem ama sanırım negatif çünkü çok silik olduğunda bile gözle görülecek durumda oluyor genelde
TugbaKync Aydoss Kameradan galiba hiç gölge dahi göremiyorum. Bence biraz daha bekleyip erken gebelik testi alıp dene.
elif-asil Aydoss gölge şeklinde de olsa görünmüyor çizgi size öyle geliyor… İnsan bazen görmek istedigi için… Umarım hayırlısı ile en kısa zamanda götüren çift çizgi
Aydoss Aysnr11 reglime daha 12 13 gün var ama geçen ay 5gun erken adet oldum ve normalden daha az geldi ve 5gun gelen adetim 3gunde bitti şüphelenip test yaptım ben gözle görüyorum ama kameradan gözükmüyor 🥺
Aysnr11 Aydoss Öyle olsa daha koyu çıkması gerekirdi bilemedim şimdi en iyisi kan tahlili ver için rahat etsin 😇
serensuat Aydoss bu ayki hamileliğinin çıkması mümkün görünmüyor daha 16-14 gün var adete diyorsun(adet döngünü normal gün hesapladım), ancak yumurtlama günündür, geçen aydan hamile olduğunu düşünürsekte çok koyu çıkması gerekirdi canım
bbtrn Aydoss Kamera açısından da olabilir bence adet gününü bekle yada erken gebelik testi alıp öyle yap onlar daha güvenilir oluyor
Aydoss Aysnr11 işte adet olalı bugün 16.gunum büyük ihtimalle adet günümde yada 1 2 gün önce olduysa net çıkmaz diye düşünüyorum en iyisi adete kadar beklemek işte insan umutlaniyor 🥹
Aydoss serensuat 11 12 gün var geçen aydan demiyorum tam adet zamanı olduysa 17 18 günlük olabilir mi diye düşünüyorum 🥺 işte insan umutlaniyor
serensuat Aydoss ovulasyon takibi yaptın mı canım, adet döneminde yumurtlama olmaz diye biliyorum, çok hafif silik görüyorum sanki ama mantıken hamile olmam pek mümkün değil, eğer hamileysen bir mucize 🤩🧡