Paradise1_ tulay-01 12 mayısta gitmiştim yaklaşık 2-3 gün önce çatlamıs demişti yani Şuan yaklaşık olarak 3 buçuk hafta falan oldu çatlayalı
Seymanurbozdag12 Neden alttan muayene yapıyorlar 2.gebeligim ikisinde de öyle bir şey olmadı karından bakıyorlar hep
tulay-01 Paradise1_ ben 5+4 ken 8.7 mm dedı hatta kesem gözukmedı dıs gebelık dedıler acılde korktuk ertesu gun doktoe baktu normal dedı somdı 6+1 olduj yenı kese boyutunu bılmıyrım kısmetse bu hafta bellı olur cnm
Paradise1_ tulay-01 hayırlısı benim ilkinin kalbi durmuştu daha şimdiden her gün oksapar vurulup progestan içiyorum Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin korkuyorum bakalım
tulay-01 Paradise1_ korkma cnm bende progeston kullanıyorum sabah ve aksam kanama oldu 1 2 damla korktuk doktor bundan korkmayın dedı buyuj kanama buyuj parca olursa korkun dedı burde su cok ıc bu cok önemlı duzenlı sekıkde ıc
Paradise1_ Ogretmenaannee inşallah bakalım yolk kesesi 10 mmden sonra görünüyormuş belki Altan baksa daha iyi gözükürdü hayırlısı bakalım
Ogretmenaannee tulay-01 😄😄Benim bir oğlum var bu kendini göstermediği için belki de nazlı bir kızdır diye düşünmek istiyorum🤗
tulay-01 Ogretmenaannee çektiriyor sımdıden prenses 🤩 benım bebişe tembel dedıler ya😃 sız saglık ocagı takibıne basladınızmı
Paradise1_ tulay-01 çok şükür Şuan bir şeyim yok şu zamanları hemen atlatsak keşke hiç geçmiyor gibi geliyor
Ogretmenaannee tulay-01 Yok henüz başlamadım doktor yönlendirmedi, doktorda da net değilim sanırım eski doktoruma döneceğim 🤔Siz?
tulay-01 Ogretmenaannee doktor yönlendirmıyır cnm aıle hekimliği takip yapıır cunku asıda yapıyıruz ben basladım tahılıler yapıldı temız cok sukur bır aıle hekimine gıdıb en az da takibe baslasublar
naneliseker_ Ogretmenaannee normal cnm. 25 mm falan olunca görünür. Ve 6 +3 6+4 lerde görünür. Erken daha
Ogretmenaannee Nurkcy Valla benim oğlumda da çevremde kime sorduysam da 7.haftada kalp atımı duyuluyor, 5.haftada da kesenin içinin dolu olduğu. O yüzden bana hala garip geliyor kesem