handeserdes myprincessgirl ben ağzıma sürmezdim ev yoğurdunu. doktor o kadar tavsiye etti ki başladım az az. şimdi alıştım hep ev yoğurdu yiyorum. ama sütü çok güvenilir bir yerden aldırıyorum yine de.
myprincessgirl handeserdes normalde ben çok seviyorum ama bazıları yeme dedi bende burda sorayım dedim
cahilelafanlatamazsinyorulmaa myprincessgirl market yoğurdundan daha sağlıklı en azından onun içinde bir ben yokum, herşey var içinde çünkü 😂😂
handeserdes myprincessgirl doğrudur. sütün temiz olması, steril hazırlanması filan önemli. ama zaten dikkat edersiniz evde.
cahilelafanlatamazsinyorulmaa myprincessgirl arkadaşım hamileliği boyunca kendi yoğurdunu kendisi yaptı çokta sağlıklı bir kızı var maşallah 🤭
_Kubraaa_ Aslında ev yoğurdu yenmesi daha sağlıklı. Fakat bana koku geliyor ve yiyemiyorumm. Marketten aldıklarımı yiyorum. Bende isterdim ev yoğurdu yiyebilmeyi. Çok denedim olmadı
Haticezk myprincessgirl bazı ineklerde antibiyotik kullanılıyormuş bazılarında bakteri falan oluyormuş pastörize etmeden içilmesi sakıncalı diyorlar sanıırm ondan söz ediyorsun kimse anlamamış 😅 ben hamilelikten önce kendim yapıyordum ama hamileliği öğrenince tiksindim açıkçası hazır yoğurda geçtim pınarın yeşil kovası var ondan alıyorum hep katkısız tamamen
Selcanunal2004 myprincessgirl yok ya daha neler Ben yiyorum mis gibi her akşam 1 kase ohhhhhh yarasın 😂😂😂
pnar8007 myprincessgirl yaaa asıl o yenmeli hazır gıdalar yenmemesi gerek ev yoğurdu gibisi var mı yaaa
Zumzugukodummuzzingillatirim myprincessgirl pastörize olmaması bazı bakteriler yüzünden evet sıkıntılı aldığınız yerin güvenirliğinden eminseniz sorun yok. Onun dışında inek sütü pastörize değilse bebeklere yoğurt yasak
evrem321 myprincessgirl en sağlıklısı ev yoğurdu sütü güzel kaynatın hatta doktorum kefiri bile kendin yap hazır tüketme demişti
EymeninAnnesi__ myprincessgirl yok kız valla ben hamileliğimde nası güzel oluyordu markettekiler hiç ev yogurdunun tadını tutmuyo oğlumada yediriyorum çok faydalı ⭐️
minigin_annesi11 myprincessgirl Ben normalde hazır yiyordum ev yoğurdu yiyemiyordum ama hamile kaldığımdan beri kendim mayalayıp tüketiyorum