myprincessgirl İnek sütünü kaynatıp ev yoğurdu yapacağım hamileyim sakıncası var mı siz yiyor musunuz ev yoğurdu
dilay_06 myprincessgirl en sağlıklısı hamilelik boyunca hep ev yoğurdu yedim kayınvalidem sütçüden süt alıp yaptı
myprincessgirl Deletedmom_103 normalde hep ev yoğurdu yapıp yiyoruz ama pastörize değil diyenler oluyor ondan sordum
myprincessgirl Pinklove kız pastörize değil diyenler var kafam karıştı her kafadan bir ses çıkıyor hamilelikte herkes malum tavsiye ve akıl verme derdinde
rumeyshaan myprincessgirl tam tersi ben saglikli oldugunu dusunmuyorum diyetisyenim de ayni sekilde izin vermemisti onun yerine pastorize sutle yogurt mayaliyorum ben cunku cig sutu kaynatsan bile icindeki bakteriler maalesef bizim icin zararli
myprincessgirl Beyicee normalde bende ev yoğurdu taraftarıyım ama yukarda da birisi yazmış pastörize değil diye o şekilde de söyleyenler çok var
Deletedmom_116 myprincessgirl Asıl market yoğurdu yenmez kaç çeşit katkısı var ev yoğurdun gözü kapalı ye
Selcanunal2004 myprincessgirl yok ya daha neler Ben yiyorum mis gibi her akşam 1 kase ohhhhhh yarasın 😂😂😂
nidacyln myprincessgirl sorun sence de çok saçma değil mi?? 😅 hamileyken her şeyin en doğalını yemek ister insan hele ki mis gibi yoğurt 👶🏼
myprincessgirl nidacyln yukarda da birisi yazmış pastörize değil diye sağlıklı olduğunu bende biliyorum
rumeyshaan myprincessgirl bence internetten arastirin dogru olan bu baskasina bir sey olmadi diye size de olmayacak degil isimizi riske atmamak en dogrusu 💕
Ilba_34 myprincessgirl ebe tanıdığımla konuşuyorum sürekli süt çok içmemeye Çalış dedi onun yerine evde yapılan yoğurt tüketmen daha iyi olur dedi. Hazmı süte göre daha kolay olduğu için