asiyeninannesi -Bal123- nasıl peki nasıl yeminle 4 dedin ben daha çok stres oldum ben korkuyorum biraz ondan dolayı affet endişemi, inşallah çok güzel geçer çook iyi hissedersin, doğumda bizlerede dua et nolur
-Bal123- asiyeninannesi ikinci doğum olduğu için neler yaşayacağımı biliyorum o yüzden pek sıkıntı etmiyorum kendime sadece bir an önce sancılarım başlasın gelsin istiyorum 😂 rabbim sağ salim kavuştursun bizleri yavrularımızla
asiyeninannesi -Bal123- peki bir şey sorucam, bu son zamanlar çatı muanesi falaan oluyor kaçıncı haftada oluyor, bide çok afedersiniz bikini temizliklerinizi nasıl yapıyorsunuz ben çok zorlanıyorum
-Bal123- asiyeninannesi Cati muayenesini 36. Haftada oldum sancım olduğu için 1 cm acilmam var hâlâ ilerlemedi temizliği dersen de eşimden yardım alıyorum ben
esylmz asiyeninannesi 60 günüm kaldı ama kız bebek erken gelir diyorlar 🤷♀️ bunun bir matematiği var mı? Doktorum doğum şeklimi de belirlemedi henüz. Gidişat nasıl ilerlicek ilk gebeliğim bana cevap verirseniz çok memnun olurum.Sevgiler 😘😘
-Bal123- esylmz bende kızımı bekliyorum son 4 kaldı ama gelen giden yok 😂😂 artık o teoriye güvenmiyorum
asiyeninannesi Aaeccc allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin sende sağlıkla kurtul gerisi önemli değil
Gokcem Kalan 62 gün benimde hastane belli değil beğendiğim dr un hastanesi hijyenik değil beğendiğim hastanede dr yok
Minis122 asiyeninannesi sezeryan. Olacagim doktorum 38 39 gibi aliriz. 25 temmuz gibi falan dedi bende ona gore gun sayiyorum suan